Libnet.ro
UNICEF

13:15

Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta, precizari despre aderarea la spatiul Schengen: Mai ramane sa convingem una sau doua tari

Romania are sprijinul Comisiei Europene si al Parlamentului European in privinta aderarii la spatiul Schengen, insa mai trebuie sa convinga una sau doua tari membre care inca au retineri in aceasta privinta, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Agerpres. continuă pe România Liberă

FOTO. Presedintele Iohannis a discutat cu premierul italian despre aderarea la Schengen

Klaus Iohhannis, presedintele Romaniei, s-a intalnit, marti, cu premierul italian Mateo Renzi cu care a discutat despre aderarea Romaniei la spatiul Schengen. Renzi a declarat ca aderarea tarii noastre este si in intereseul Italiei si al Uniunii Europene,mai ales in actualul context international .

10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la UE. Mesajul lui Klaus Iohannis: Exista, inca, procese de integrare nefinalizate, precum aderarea la Spatiul Schengen si adoptarea monedei unice

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, sambata, un mesaj cu ocazia a 10 ani de la semnarea Tratatului de aderare a Romaniei la Uniunea Europeana, in care arata ca Romania a demonstrat ca este un partener credibil si predictibil care pledeaza consecvent pentru adancirea proiectului european, pentru respectarea principiilor si valorilor fundamentale ale Uniunii Europene, dar si ca Exista, inca, procese de integrare nefinalizate, precum aderarea la Spatiul Schengen si adoptarea monedei unice. Ramanem profund atasati realizarii acestor doua obiective cat mai curand posibil.

Premierul Italiei: Aderarea Romaniei la spatiul Schengen este in interesul intregii Uniuni Europene

Presedintele Klaus Iohannis si cu premierul italian Matteo Renzi au discutat marti despre perspectivele aderarii Romaniei la spatiul Schengen. Premierul Italiei a declarat ca aderarea nu e doar in interesul.

Lupii Noptii, banda de motociclisti rusi careia i s-a interzis intrarea in spatiul Schengen: Unde suntem noi, acolo e si Rusia

Lupii Noptii se aseamana mai mult cu o organizatie paramilitara decat cu o adunare a iubitorilor de motociclete. Lupii sunt capabili de a aduna sute de oameni gata de lupta in orice conditii. Ei pot manevra orice fel de arma si sunt antrenati in cele mai brutale sisteme de arte martiale. Pericolul pus de aceasta banda a alertat deja Europa, acestora fiindu-le interzis accesul in Polonia, dar si vizele pentru spatiul Schengen.

Cinci sute de mii de cetateni moldoveni au calatorit in spatiul Schengen de la eliminarea vizelor

Aproximativ 500. 000 de cetateni moldoveni, inclusiv din regiunea transnistreana, au intrat in spatiul Schengen de la liberalizarea regimului de vize in urma cu un an, a declarat luni ministrul moldovean de Externe, Natalia Gherman, relateaza site-ul.

Peste 500.000 de cetateni moldoveni au intrat in spatiul Schengen dupa liberalizarea regimului de vize

In anul ce a trecut de la liberalizarea regimului de vize de catre Uniunea Europeana, peste jumatate de milion de cetateni moldoveni au intrat in spatiul Schengen, inclusiv cei din regiunea transnistreana, a declarat ministrul Afacerilor Externe de la Chisinau, Natalia Gherman, citata de Unimedia.

Madalina Puscalau lanseaza o carte despre dezbaterea finala Klaus Iohannis - Victor Ponta la editura Tritonic

Jurnalista Madalina Puscalau, fosta realizatoare la postul B1TV unde a moderat in noiembrie ultima dezbatere intre candidatii la fotoliul de la Cotroceni, Klaus Iohannis si Victor Ponta, lanseaza volumul Infruntarea finala, la editura Tritonic. Cartea are subtitlul Culisele confruntarii Klaus Iohannis - Victor Ponta si alte retete din bucataria politicii dambovitene. Madalina Puscalau a parasit in decembrie postul B1Tv unde realiza emisiunea Buna seara, Romania!.

Radu Banciu despre debarcarea lui MRU: Victor Ponta omite sa vorbeasca despre eroul USL - Antonescu si martirul USL - Dan Voiculescu, creatorul acestui matrapazlac (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre paranghelia zilei de luni, 27 aprilie, atunci cand Victor Ponta a sarbatorit la Palatul Parlamentului trei ani de cand a fost dat jos.

Victor Ponta, despre canalele TV din din PE: Sa schimbam senzatia ca PPE conduce inca totul in Europa

Premierul Victor Ponta a declarat ca trebuie schimbata senzatia din media conform careia PPE conduce totul in Europa, desi social-democratii sunt numeric egali in Parlamentul European la nivel de.

Adevarul LIVE. Victor Ponta implineste 3 ani in fruntea Guvernului. Cum credeti ca a condus Romania?

Prim-ministrul Victor Ponta aniverseaza, in aceasta dupa amiaza, trei ani de cand conduce Guvernul. Dan Marinescu, redactor-sef Adevarul, a vorbit, la Adevarul Live, despre motivele din spatele organizarii acestui eveniment.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )