Libnet.ro
UNICEF

23:00

Victor Ponta: Salarii mai mari, preturi mai mici!. Alimentele s-au ieftinit in iulie 2015 cu 7,25% fata perioada similara din 2014, iar salariul mediu a crescut cu 7,8%

B1 B1,
Victor Ponta: Salarii mai mari, preturi mai mici!. Alimentele s-au ieftinit in iulie 2015 cu 7,25% fata perioada similara din 2014, iar salariul mediu a crescut cu 7,8%

Premierul Victor Ponta ii anunta pe romani, pe Facebook, ca alimentele s-au ieftinit. Conform statisticilor prezentate de seful Executivului, cetatenii ar trebui sa simta semnificativ cresterea nivelului de. continuă pe B1

Mircea Geoana: Din momentul in care a fost inculpat pentru fapte de coruptie, Victor Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic. Nu mai poate ramane in fuctia de premier

Mircea Geoana a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii X-Press moderata de Sabin Orcan, ca premierul Victor Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic dupa ce a fost inculpat de DNA.

Mircea Geoana: Din momentul in care a fost inculpat pentru fapte de coruptie, Victor Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic. Nu mai poate ramane in functia de premier (VIDEO)

Mircea Geoana a declarat luni la postul B1 TV, in cadrul emisiunii X-Press moderata de Sabin Orcan, ca premierul Victor Ponta nu mai are control asupra propriului destin politic dupa ce a fost inculpat de DNA.

Hossu: La Palatele Cotroceni si Victoria, salarii mai mari decat in ministere

Personalul Administratiei Prezidentiale si din aparatul de lucru al Guvernului beneficiaza de o majorare salariala sporita fata de angajatii din ministere, care presteaza aceeasi munca, prin intrarea in.

Tinerii sub 30 de ani cu cele mai mari salarii din Romania: fotbalistii conduc topul

Cele mai mari salarii din economie incasate de tineri sub 30 de ani sunt adjudecate de fotbalisti profesionisti, ale caror remuneratii lunare ajung la 170. 000 lei brut 38. 500 de euro), potrivit datelor furnizate de Inspectia Muncii la solicitarea.

Victor Ponta, despre operatia din Turcia: Nu am avut sponsor. A fost platita din banii familiei (VIDEO)

Victor Ponta spune ca sunt sanse mari sa scape de o noua interventie chirurgicala dupa operatia la genunchi suferita in luna iunie la o clinica din Turcia, informeaza B1 TV. Premierul sustine ca a urmat.

Victor Ponta: Unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia

Premierul Victor Ponta a declarat in aceasta seara, in primul interviu dupa intoarcerea din vacanta in Caraibe, ca unde am mers eu in vacanta e putin mai ieftin decat la Mamaia. Potrivit surselor EurActiv. ro, Ponta si-a facut concediul pe cel mai mare vas de croaziera din lume, unde pretul unui apartament de luxe suite) este de aproximativ 5. 933 dolari 2 persoane).

Victor Ponta, primele declaratii dupa vacanta, la Romania Tv: Nu imi dau demisia. Pana in decembrie 2016 mai e putin

Premierul Victor Ponta a declarat, luni seara, in primul interviu acordat dupa intoarcerea in tara, la Romania Tv, ca nu intentioneaza sa demisioneze din functie. Pana in decembrie 2016 mai e putin, a spus premierul. Ponta a facut, in timpul emisiunii, si o demonstratie de sustenabilitate a proiectului de Cod Fiscal, explicand ca impactul bugetar se poate sustine din cresterea economica, colectari mai bune si dintr-un sistem antifrauda care functioneaza din ce in ce mai bine. De asemenea, primul ministru a sustinut ca vacanta sa pe cel mai mare vas de croaziera din lume, in care a fost surprins saptamana trecuta, este putin mai ieftina decat la Mamaia.

Alina Gorghiu: Dupa demisia domnului Victor Ponta de la sefia PSD, dialogul politic intre partide a fost relansat. Sunt convinsa ca Lionel Messi este un interlocutor mai adecvat pentru premier decat opozitia

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat ca, dupa demisia premierului Victor Ponta din functia de presedinte al PSD, dialogul intre partide a fost relansat, precizand ca PNL va continua acest dialog cu.

Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali: Recunosc! Messi m-a ignorat! O sa imi ceara D-na Gorghiu demisia! (FOTO)

Premierul Victor Ponta ii ironizeaza din nou pe liberali, mai exact pe Alina Gorghiu. intr-un mesaj cu tenta ironica postat pe pagina personala de Facebook, premierul face referire la o stire de pe.

Victor Ponta, atac la adresa Ungariei: Guvernul Romaniei nu poate tolera la nesfarsit derapajele inacceptabile ale oficialilor maghiari. Nu trebuie sa primesc aprobare de la Budapesta ca sa-mi expun opinii, nu inghit asemenea situatii

Premierul Victor Ponta lanseaza un atac dur la adresa Budapestei. Seful Executivului spune ca Guvernul Roman nu mai poate tolera derapajele oficialilor maghiari in Romania. Dupa ce in presa au aparut informatii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )