Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii PSD: Va rog sa-l convingeti pe Dragnea sa puna ...

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, scrisoare deschisa catre liderii PSD: Va rog sa-l convingeti pe Dragnea sa puna ...

Fostul premier Victor Ponta a transmis, pe Facebook, o scrisoare deschisa adresata social-democratilor care participa la CEx-ul PSD in care le cere sa il convinga pe Liviu Dragnea sa puna. continuă pe Antena3

Victor Ponta: De ce a pierdut PSD alegerile? Atitudinea de siguranta absoluta si suficienta a social-democratilor, in fata unui candidat PNL muncitor si hotarat

Fostul premier Victor Ponta a analizat, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, modul in care s-au desfasurat alegerile partiale de duminica, la Targu Jiu. Astfel, el a pus rezultatul pe seama atitudinii liderilor PSD.

Victor Ponta, critici puternice la adresa PSD dupa ce partidul a pierdut primaria Targu Jiu: Liviu Dragnea a interzis candidatului sa se afiseze in campanie cu fostul premier

Alegerile locale partiale de duminica seara au produs numeroase surprize, PSD pierzand primarii pe care le avea de mult timp. Un astfel de exemplu este Primaria Targu Jiu, unde PSD avea primar de 17.

Fostul premier Victor Ponta cere Comitetului Executiv al PSD sa nu isi execute premierul si Guvernul din cauza orgoliilor lui Dragnea: Azi Liviu Dragnea va propune ceva profund gresit pentru PSD si pentru Romania

Victor Ponta a postat, miercuri, pe pagina sa deFacebook, o scrisoare deschisa adresata Comitetului Executiv al PSD in care solicita sa nu execute primul ministru si Guvernul fara un motiv public pentru ca greseste. Potrivit fostului premier, membrii CEX trebuie sa il convinga pe Liviu Dragnea sa renunte la orgoliu si nemultumirile strict personale si sa nu fie lasat ca acesta sa greseasca din nou.

Victor Ponta a adresat o scrisoare deschisa Comitetului Executiv, care va decide soarta Guvernului Grindeanu: Nu il lasati pe Liviu Dragnea sa greseasca

Fostul premier al Romaniei, deputatul PSD Victor Ponta, a adresat, miercuri, o scrisoare deschisa Comitetului Executiv al partidului, in care solicita membrilor sa nu il execute public pe premierul Sorin Grindeanu, la mai putin de sase luni de la alegeri.

Victor Ponta, mesaj dur: PSD are o problema grava

Fostul premier Victor Ponta sustine luni, intr-o postare pe Facebook, ca PSD are o problema grava cu modul in care conducerea centrala ia decizii si actioneaza. Ponta a analizat modul.

Victor Ponta: Dragnea vrea sa dea jos un guvern PSD si sa dea toate cartile in mana lui Iohannis. O greseala fundamentala

Fostul prim-ministru Victor Ponta a afirmat ca ar fi o greseala fundamentala cu consecinte pe termen lung inlocuirea guvernului Grindeanu, decizie care ar putea da toate cartile in mana presedintelui Iohannis, potrivit news. ro.

Victor Ponta: Nu credeam sa mai traim situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale.

Victor Ponta: Conflictul Grindeanu - Firea, un subiect toxic pornit din ambitii si frustrari personale

Fostul premier si lider al PSD Victor Ponta a afirmat, duminica, pe Facebook, ca tema conflictului dintre echipa premierului Sorin Grindeanu si cea a presedintelui PSD Liviu Dragnea este una toxica, artificiala, pornita exclusiv din ambitii si frustrari personale, irelevanta pentru viata romanilor, precizand ca nu credea ca in Romania se mai poate repeta situatia in care conducerea unui partid isi saboteaza propriul Guvern.

Victor Ponta: Romania trebuie sa adere la zona euro numai dupa un program de pregatire

Tara noastra trebuie sa adere la zona euro numai dupa un program de pregatire adecvat, care sa ne apropie de criteriile reale solicitate la acest nivel si dupa ce Parlamentul ii va explica mediului de afaceri in ce fel va fi afectat de o asemenea decizie, a declarat, ieri, deputatul PSD Victor Ponta.

Victor Ponta: O demisie in alb este un fapt ilegal, inseamna ca ii santajezi pe membrii Guvernului

Existenta unor demisii in alb pentru ministrii este un fapt ilegal, considera fostul premier Victor Ponta, deputat PSD. intrebat cum vede faptul ca ministrii Guvernului Grindeanu si-au depus demisiil.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )