Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta sfideaza justitia: Acuzarea mea are ca scop SCHIMBAREA Guvernului. Se incearca o lovitua de stat!

România Liberă România Liberă,
Victor Ponta sfideaza justitia: Acuzarea mea are ca scop SCHIMBAREA Guvernului. Se incearca o lovitua de stat!

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu va demisiona din functie si va contesta ordonanta de incepere a urmaririi penale emisa pe numele sau de procurorul de caz. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: Este clar ca acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului si a majoritatii

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca nu are nicio intentie de a se lupta cu justitia, dar a precizat ca se considera nevinovat si ca acuzarea sa are.

Ponta nu demisioneaza: Voi lupta pana la capat. Acuzarea mea are ca scop schimbarea guvernului. Fara vot, e lovitura de stat

Premierul Victor Ponta a anuntat duminica, dupa o sedinta a liderilor coalitiei de guvernare, ca nu demisioneaza din Parlament, si-a sustinut nevinovatia si a declarat ca evenimentele de vineri au ca scop schimbarea Guvernului.

Victor Ponta anunta ca nu demisioneaza, invocand responsabilitatea pe care o are ca premier: Evenimentele de vineri au ca scop demisia Guvernului si schimbarea majoritatii parlamentare. Schimbarea unui Guvern se face prin alegeri sau prin vot in Parlamen

Premierul Victor Ponta le-a multumit, duminica, liderilor coalitiei de guvernare pentru faptul ca il sustin, dupa o intalnire cu acestia la Parlament. Am o datorie speciala fata de partidele din coalitia de guvernare care m-au sprijinit si ma sprijina in continuare, fata de cei 5,3 milioane de romani care m-au votat anul trecut, ca si fata de cei peste 6 milioane care l-au votat pe domnul Iohannis, si fata de cei peste 7 milioane de romani care si-au exprimat dorinta pentru schimbare in 2012, a declarat Victor Ponta. Primul ministru a sustinut ca Acuzarea mea pentru fapte din 2007-2008, pentru care s-a deschis un dosar in 2012, are legatura cu evenimente recente: cazul Rarinca, votul din cazul Sova, declaratii ale mele. Justitia nu se face in functie de evenimente politice. Un act al unui procuror care sa reactioneze la un act politic cum a fost decizia Senatului in cazul Sova - n. red. ) este un act nedemocratic.

Ponta: Ma consider nevinovat de acuzatiile care imi sunt aduse

Acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului * Voi contesta ordonanta procurorului * Demisia ar fi cel mai simplu lucru * ACTUALIZARE 11:06 Premierul Victor Ponta a declarat astazi, dupa sedinta coalitiei de guvernare, ca se considera nevinovat de acuzatiile care ii sunt aduse. Premierul a declarat, dupa sedinta, ca este dator sa ofere o serie de explicatii romanilor, parlamentarilor si celor care au votat in decembrie. Nu ma lupt cu justitia, nu ma lupt cu institutii, ma consider nevinovat si voi merge in fata procurorului si a judecatorilor, voi prezenta toate datele pe care nu mi le-a cerut nimeni pana vineri. Voi contesta la procurorul ierarhic superior si la judecator ordonanta prin care sunt suspect fara a fi macar intrebat si voi respecta deciziile, a spus premierul.

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente.

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri. Nu voi demisiona (VIDEO)

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente.

Daniel Savu - PSD: Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat vineri seara, ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

Daniel Savu (PSD): Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Premierul trebuie sa isi continue mandatul

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, considera ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze, declaratie facuta in contextul in care DNA a anuntat ca acesta este urmarit penal pentru mai.

Sinteza zilei. Trebuie sa-si dea Victor Ponta demisia?

PNL a anuntat ca nu-l mai recunoaste pe Victor Ponta drept premier si ca va boicota toate actiunile la care participa. PSD face scut in jurul lui Victor Ponta si spune ca premierul nu are niciun motiv sa.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )