Libnet.ro
UNICEF

23:45

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri. Nu voi demisiona (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri. Nu voi demisiona (VIDEO)

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente. continuă pe B1

Victor Ponta: Nu vreau sa ma lupt cu justitia, vreau sa imi dovedesc nevinovatia si sa ajut la imbunatatirea unui sistem care nu trebuie sa mai comita abuzuri

Victor Ponta a facut declaratii dupa sedinta de urgenta a coalitiei de guvernare si spune ca este un moment dificil pentru mine si personal, si din punct de vedere politic, dar am trecut pentru multe momente.

Pe locuri, fiti gata, start! A inceput operatiunea de spalare a suspectului Victor Ponta

Ce au in comun Asociatia Platitorilor de Impozite, Draga Olteanu Matei si Victor Ponta? E simplu. Acelasi mesaj care sustine cu tarie nevinovatia suspectului de la Palatul Victoria, scrie jurnalista Iulia Marin pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Victor Ponta sfideaza justitia: Acuzarea mea are ca scop SCHIMBAREA Guvernului. Se incearca o lovitua de stat!

Premierul Victor Ponta a anuntat ca nu va demisiona din functie si va contesta ordonanta de incepere a urmaririi penale emisa pe numele sau de procurorul de caz.

Victor Ponta anunta ca nu demisioneaza, invocand responsabilitatea pe care o are ca premier: Evenimentele de vineri au ca scop demisia Guvernului si schimbarea majoritatii parlamentare. Schimbarea unui Guvern se face prin alegeri sau prin vot in Parlamen

Premierul Victor Ponta le-a multumit, duminica, liderilor coalitiei de guvernare pentru faptul ca il sustin, dupa o intalnire cu acestia la Parlament. Am o datorie speciala fata de partidele din coalitia de guvernare care m-au sprijinit si ma sprijina in continuare, fata de cei 5,3 milioane de romani care m-au votat anul trecut, ca si fata de cei peste 6 milioane care l-au votat pe domnul Iohannis, si fata de cei peste 7 milioane de romani care si-au exprimat dorinta pentru schimbare in 2012, a declarat Victor Ponta. Primul ministru a sustinut ca Acuzarea mea pentru fapte din 2007-2008, pentru care s-a deschis un dosar in 2012, are legatura cu evenimente recente: cazul Rarinca, votul din cazul Sova, declaratii ale mele. Justitia nu se face in functie de evenimente politice. Un act al unui procuror care sa reactioneze la un act politic cum a fost decizia Senatului in cazul Sova - n. red. ) este un act nedemocratic.

Presedintele Grupului SD din Parlamentul European: imi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul pe care il conduce

Presedintele Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, sustine ca premierul Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze din fruntea Guvernului. Romania.

Liderul Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European: imi exprim deplinul sprijin pentru Victor Ponta si pentru Guvernul pe care il conduce

Presedintele Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European, Gianni Pittella, sustine ca premierul Victor Ponta nu are niciun motiv sa demisioneze din fruntea Guvernului. Romania.

Victor Ponta: Este clar ca acuzarea mea are ca scop schimbarea Guvernului si a majoritatii

Premierul Victor Ponta a declarat duminica, dupa sedinta liderilor coalitiei de guvernare, ca nu are nicio intentie de a se lupta cu justitia, dar a precizat ca se considera nevinovat si ca acuzarea sa are.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ * ACTUALIZARE 13:22 Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite Premierul Victor Ponta a transmis ca a fost numit in functie de Parlamentul Romaniei si doar Parlamentul poate sa il demita. ------------ *Biroul Permanent al Camerei se reunese la 17:00 pentru a demara procedurile cu privire la Ponta --- * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ * Ponta prezinta acte in care scrie ca nu a lucrat cu CE Rovinari-Turceni si nu a fost asociat cu Sova ------------ * Senatorul PSD Dan and Sova, la DNA ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Victor Ponta, urmarit penal in dosarul lui Dan Sova * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 17:25 Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis, azi, sa trimita solicitarea procurorului general in cazul lui Victor Ponta la Comisia juridica, aceasta urmand sa informeze cand intocmeste raportul, termenul maxim fiind de doua saptamani, a precizat secretarul Camerei, Ion Ciolacu. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

Victor Ponta: Doar Parlamentul ma poate demite

Iohannis: Ponta mi-a spus, la Cotroceni, ca se va gandi la demisie * Biroul permanent trimite Comisiei juridice cererea in cazul lui Ponta * Ponta a trimis o scrisoare explicativa ambasadelor SUA si UE * Klaus Iohannis ii cere demisia lui Victor Ponta * Ponta a emis, in octombrie 2007 - decembrie 2008, 17 facturi fiscale in valoare de 181. 439,98 lei, cheltuieli ce nu au la baza operatiuni reale * in august 2011 s-au intocmit in fals 16 inscrisuri corespunzatoare cate unei luni din intervalul septembrie 2007 - decembrie 2008. * Cele 16 inscrisuri falsificate de Ponta Victor-Viorel au fost tehnoredactate prin metoda copy paste * Ponta a folosit o parte din sumele obtinute pentru cumpararea a doua apartamente de lux * Procurorii continua urmarirea penala si sub aspectul savarsirii a trei infractiuni de conflict de interese ------------ *ACTUALIZARE 21:39 Iohannis, despre o nominalizare a lui Predoiu: Tind sa-mi pastrez si sa-mi indeplinesc promisiunile Presedintele Iohannis spune ca, in eventualitatea unei demisii a premierului Ponta, va consulta partidele si in functie de aceasta va face propunerea de premier, iar la intrebarea daca ramane la nominalizarea lui Catalin Predoiu a raspuns ca tinde sa-si pastreze si indeplineasca promisiunile. ------------ * Kovesi: Ponta a fost citat sa se prezinte la DNA in urma cu mai multe zile, fara legatura cu motiunea ------------ * Ponta, in martie: Demisionez ca premier daca e un dosar in care fata de mine incepe urmarirea penala ------------ Premierul Victor Ponta a fost pus sub urmarire penala in dosarul senatorului Dan Sova, pentru fapte savarsite in perioada in care era avocat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )