Libnet.ro
UNICEF

22:30

Daniel Savu (PSD): Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

B1 B1,
Daniel Savu (PSD): Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD Daniel Savu a declarat vineri seara ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in. continuă pe B1

Daniel Savu - PSD: Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia. Domnul Iohannis s-a facut de ras (VIDEO)

Senatorul PSD, Daniel Savu, a declarat vineri seara, ca Victor Ponta nu are niciun motiv sa isi dea demisia din functia de prim ministru, doar pentru ca un procuror a deschis un dosar pentru fapte comise in.

UPDATE. Filialele PSD strang randurile in jurul lui Victor Ponta: Nu trebuie sa isi dea demisia!

La scurt timp dupa anuntul ca premierul Victor Ponta a fost sub urmarire penala, Partidul Social Democrat a inceput mobilizarea. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, vineri, ca filiala.

Filialele PSD strang randurile in jurul lui Victor Ponta: Nu trebuie sa isi dea demisia!

La scurt timp dupa anuntul ca premierul Victor Ponta a fost sub urmarire penala, Partidul Social Democrat a inceput mobilizarea. Presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, a anuntat, vineri, ca filiala.

Dusa: Ponta nu are de ce sa isi dea demisia, a ajuns prim-ministru pe un vot popular. A reparat toate nedreptatile facute de Guvernul Boc

Mircea Dusa, care este si ministru al Apararii, considera ca prim-ministrul Victor Ponta nu are de ce sa isi dea demisia, intrucat a fost ales prin vot popular si, potrivit Constitutiei, numai Parlamentul.

Rovana Plumb: Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze. Premierul trebuie sa isi continue mandatul

Presedinta Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, considera ca Victor Ponta nu are de ce sa demisioneze, declaratie facuta in contextul in care DNA a anuntat ca acesta este urmarit penal pentru mai.

PSD Alba promoveaza mesajul national al partidului: Victor Pontatrebuie sa isi continue mandatul

PSD Alba promoveaza acelasi mesaj al partidului in legatura cu discutia privind demisia premierului Victor Ponta. Organizatia sustine intr-un comunicat de presa caVictor Ponta trebuie sa-si continue mandatul pentru ca politica se face in Parlament si nu la DNA.

Alina Gorghiu: PNL va contesta la CCR reluarea votului. Cazul Sova e un indicator ca statul, sub PSD si Victor Ponta, este inca prizonier

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a publicat astazi un text pe contul sau de Facebook in care le multumeste senatorilor liberali pentru ca au votat corect si sustine ca este nedrept ca formatiunea pe care o conduce sa fie invinovatita pentru rezultatul votului.

Stirea ca premierul Victor Ponta a fost chemat la DNA a facut inconjurul lumii: Ce scriu cele mai importante publicatii straine

Stirea ca premierul Victor Ponta are calitatea de suspect in dosarul senatorului Dan Sova a facut inconjurul lumii. Publicatiile straine relateaza pe larg acuzatiile pe care procurorii DNA i le aduc sefului.

PSD Mehedinti il sprijina pe Victor Ponta

PSD Mehedinti sare in apararea lui Victor Ponta, despre care spune ca trebuie sa isi continue misiunea . Filiala este condusa de Aladin Georgescu, dupa ce procurorii DNA l-au trimis in judecata pentru fapte de coruptie pe baronul PSD, Adrian Duicu.

Europarlamentarii PSD il sustin pe Victor Ponta. Singura institutie care poate decide cu privire la viitorul guvernului este Parlamentul

Europarlamentarii PSD au transmis, vineri, un comunicat in care isi exprima intregul sprijin pentru premierul Victor Ponta si guvernul condus de acesta. Acestia au subliniat totodata ca, potrivit unei decizii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )