Libnet.ro
UNICEF

19:45

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei in UE

B1 B1,
Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei in UE

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei in Uniunea Europeana si. continuă pe B1

Victor Ponta: Turcia este principalul partener economic al Romaniei din afara UE (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a intalnit, miercuri, la Bucuresti cu presedintele Turciei, Recep Tayyip-Erdogan. Victor Ponta a declarat ca Turcia este principalul partener economic al Romaniei si ca cele doua.

Victor Ponta: Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati decide NATO

Romania este dispusa sa gazduiasca orice capabilitati sunt decise la nivelul NATO, a declarat premierul Victor Ponta, fara alte detalii, intrebat de presa daca, in discutia cu seful Fortelor Aliate din Europa, s-a pus problema unor noi baze sau.

De ce are VICTOR PONTA dosare la DNA

Surse judiciare au declarat Romaniei libere ca Victor Ponta ar fi cercetat in dosarele lui Dan Sova pentru contractele de consultanta juridica incheiate cu CE Rovinari si CE Turceni. Romania libera a intrebat oficial DNA daca s-a inceput urmarirea penala in rem pentru fapta) fata de Victor Ponta in doua dosare conexate. DNA a confirmat indirect existenta dosarelor desprinse din cele ale lui Dan Sova, dar care s-au conexat.

Victor Ponta sustine ca nu este la curent cu proiectul legislativ al unor senatori PSD prin care un politician sa nu mai poate fi incatusat sau arestat

Premierul Victor Ponta sustine ca nu stie nimic despre proiectul unui grup de senatori PSD privind modificarea Codului de Procedura Penala, astfel incat un politician cercetat pentru coruptie sa nu mai poate fi incatusat, arestat sau adus cu mandat, ci maxim anchetat sub arest la domiciliu.

Victor Ponta: Este un moment istoric in relatia Romania - Turcia

Premierul Victor Ponta a subliniat importanta relatiei dintre Romania si Turcia, miercuri, in cadrul vizitei presedintelui turc Recep Tayip Erdogan, in Romania. Ponta a explicat ca acesta este un.

Sindicatul TVR il roaga pe Victor Ponta sa indexeze taxa TV, pentru ca TVR sa poata difuza Euro 2016

SPUSTV, principalul sindicat din TVR, il roaga pe premierul Victor Ponta sa indexeze taxa TV, pana la 4,5 lei, astfel incat Televiziunea Romana sa poata achizitiona drepturile de difuzare ale Campionatului European de fotbal Euro) din 2016.

Sindicatul TVR, apel la Victor Ponta: Indexarea taxei TV pana la 4,5 lei

Principalul sindicat din TVR, SPUSTV, a trimis o scrisoare catre premierul Victor Ponta, in care il roaga sa sa indexeze taxa TV, pana la 4,5 lei, astfel incat Televiziunea Romana sa poata achizitiona drepturile de difuzare ale Campionatului European de fotbal Euro) din 2016, potrivit Mediafax.

Victor Ponta si Recep Tayyip Erdogan au semnat mai multe documente bilaterale

Premierul Victor Ponta a avut miercuri o intrevedere cu presedintele Republicii Turcia, Recep Tayyip Erdogan, aflat in vizita oficiala in Romania. intalnirea de la Palatul Victoria, prevazuta sa dureze circa.

Victor Ponta vrea salarii mai mari pentru presedinte si premier: Nu e normal ca salariile sa fie mai mici decat intr-o institutie militarizata

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca cele doua coduri, fiscal si de procedura fiscala, reprezonta cel mai important proiect al Guvernului, de la inceputul acestui an, adaugand ca dupa adoptarea acestora,.

Victor Ponta, despre ajutorul ofiterilor acoperiti ai SRI pentru ANAF: Este adevarat, e normal sa fie asa

Premierul Victor Ponta a declarat, in cadrul unei interventii telefonice la emisiunea Ultimul Cuvant difuzata de B1Tv, ca este normal ca inspectorii ANAF sa fie ajutati de ofiteri acoperiti ai SRI. Da,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )