Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Veniturile din redevente ar trebui impartite intre bugetul central si autoritatea locala

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta: Veniturile din redevente ar trebui impartite intre bugetul central si autoritatea locala

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca in noua lege a redeventelor, care trebuie adoptata in 2014, trebuie sa fie prevazuta o impartire a veniturilor intre bugetul central si autoritatea locala. continuă pe Hotnews

VIDEO Victor Ponta: Veniturile din redevente ar trebui impartite intre bugetul central si autoritatea locala

Premierul Victor Ponta a declarat marti seara, intr-o interventie telefonica la postul B1 TV, ca in noua lege a redeventelor, care trebuie adoptata in 2014, trebuie sa fie prevazuta o impartire a veniturilor intre bugetul central si autoritatea locala.

Ponta: Banii colectati din redevente vor fi impartiti intre bugetul central si bugetele locale

Banii colectati din redevente vor fi impartiti intre bugetul central si bugetele locale, fara sa mai fie varsati integral in bugetul de stat, a anuntat premierul Victor Ponta, in exclusivitate pentru.

VIDEO Victor Ponta, la RTV, din SUA: Mesajul lui Joe Biden a fost Contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, in primul rand economic / Nu am discutat despre Basescu

Premierul Victor Ponta a fost invitat marti seara la Romania TV, intr-o emisiune difuzata de la Washington, imediat dupa intalnirea avuta, la Casa Alba, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Potrivit lui Ponta, mesajul lui Joe Biden a fost foarte clar: contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, fiti puternici in primul rand economic. A fost o expresie: democratia are succes doar daca economia are succes, a adaugat premierul, mentionand ca Romania, pentru SUA, ramane o tara si un aliat important in regiune. Cred ca a folosit de 10 ori sintagma 'aliatul nostru din regiune', a spus Ponta.

LIVFE TEXT Victor Ponta, la Romania TV, din SUA: Am discutat o ora cu Biden. Romania, pentru SUA, ramane o tara si un aliat important in regiune

Premierul Victor Ponta este invitat la Romania TV, intr-o emisiune difuzata de la Washington, dupa intalnirea sefului Guvernului cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Vezi in text declaratiile premierului.

Victor Ponta, la RTV, din SUA: Mesajul lui Joe Biden a fost Contati pe SUA, dar fiti puternici voi insiva, in primul rand economic / Nu am discutat despre Basescu

Premierul Victor Ponta este invitat la Romania TV, intr-o emisiune difuzata de la Washington, dupa intalnirea sefului Guvernului cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Vezi in text declaratiile premierului.

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul l-a asigurat pe vicepresedintele Joe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi implicata in batai politice

Primul ministrul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din.

UPDATE Victor Ponta, primit de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Un grup de romani a protestat la Casa Alba fata de proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discutie al carei principal subiect este Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua tari, relateaza Mediafax. In timp ce Ponta se afla la Casa Alba, un grup de persoane a afisat in fata institutiei pancarte prin care protesteaza fata de proiectul Rosia Montana si a explorarii gazelor de sist si il acuza pe premier de tradare.

FOTO Victor Ponta a jucat baschet cu Ghita Muresan, in SUA

Aflat intr-o vizita oficiala in SUA, Victor Ponta a jucat baschet cu celebrul sportiv roman Ghita Muresan. Cea mai grea infruntare in America am avut-o cu Ghita Muresan! A ramas acelasi om extraordinar cu care ma luptam in 1989 pentru titlul national la baschet! Si este extrem de iubit si respectat aici! Ma mandresc foarte mult ca sunt compatriot si prieten cu Big Ghita!, a scris Victor Ponta, pe contul lui de Facebook.

Victor Ponta a jucat baschet in SUA, avandu-l ca adversar pe Ghita Muresan (VIDEO)

Meci inedit de baschet la Washington, unde adversari au fost Ghita Muresan, singurul roman care a jucat in NBA, si premierul Victor Ponta. Seful executivului s-a ales la final cu un tricou purtat de Muresan.

Ghita: Victor Ponta nu se imbata singur cu putere. A facut ce trebuie pentru Romania.

Deputatul PSD Sebastian Ghita a declarat, intr-un interviu acordat Ziare. com, ca premierul Victor Ponta a dovedit ca este un mare om de stat in gestionarea proiectului de exploatare Rosia Montana. Astfel, Sebastian Ghita considera ca premierul Ponta a procedat corect in cazul proiectului de exploatare de la Rosia Montana: A trimis un proiect urias, cu impact major, in Parlament, nu prin asumarea raspunderii, pentru dezbatere si amendare de catre parlamentari. A si explicat de ce are .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )