Libnet.ro
UNICEF

21:00

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul l-a asigurat pe vicepresedintele Joe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi implicata in batai politice

Antena3 Antena3,
Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul l-a asigurat pe vicepresedintele Joe Biden ca justitia din Romania nu va mai fi implicata in batai politice

Primul ministrul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Victor Ponta a declarat ca l-a asigurat pe vicepresedintele SUA, Joe Biden, ca justitia din. continuă pe Antena3

Victor Ponta, la Casa Alba. Premierul Romaniei discuta cu Joe Biden despre liberalizarea VIZELOR catre SUA

Victor Ponta se va intalni, maine, la Casa Alba, cu vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Principalul subiect de discutie va fi parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua.

Victor Ponta, in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii Chevron

Victor Ponta a inceput luni o vizita oficiala de trei zile in SUA. Premierul se intalneste cu reprezentantii companiilor ExxonMobil, Chevron, IBM, Motorola, HP, precum si cu secretarul american pentru Energie,.

Vizita lui Victor Ponta la Casa Alba: Vicepresedintele Joe Biden i-a reamintit premierului roman importanta statului de drept

Succesul Romaniei ca partener democratic, cu stat de drept puternic, este vital pentru intretinerea unui climat de afaceri sanatos si ramane in mod deosebit printre interesele noastre comune, a subliniat vicepresedintele SUA, Joe Biden, in cadrul intrevederii avute marti cu premierul roman Victor Ponta, potrivit unui comunicat de presa difuzat de Casa Alba.

intalnirea dintre Joe Biden si Victor Ponta, anuntata pe site-ul de la Casa Alba

Premierul Victor Ponta se intalneste, marti, cu vicepresedintele american Joe Biden, potrivit unui anunt postat pe site-ul Administratiei SUA.

UPDATE Ponta, primit cu proteste la Casa Alba

Premierul Victor Ponta se intalneste, marti, cu vicepresedintele american Joe Biden, potrivit unui anunt postat pe site-ul Administratiei SUA.

Prima zi a vizitei lui Victor Ponta in SUA. Premierul se va intalni cu reprezentanti ai Chevron, ExxonMobil, Motorola, HP dar si cu secretarul american pentru Energie

Premierul Victor Ponta incepe luni vizita oficiala la Washington, programata in perioada 21-23 octombrie. Seful Executivului se va intalni in cursul zilei de luni cu reprezentanti ai Motorola, HP, ExxonMobil, Chevron si IBM. Pe agenda de lucru se afla si o intalnire cu secretarul american pentru Energie, dr. Ernest Moniz.

Compania Chevron reitereaza intentia de a continua colaborarea cu Romania, dupa intalnirea cu Victor Ponta

Compania Chevron reitereaza, la finalul intalnirii cu premierul Victor Ponta din SUA, intentia de derula activitati de exploatare a gazelor naturale in mod responsabil pentru mediul inconjurator, subliniind.

Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden

Premierul Victor Ponta a fost primit, marti, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Premierul roman purta cu acesta o discutie referitoare la Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua .

Vizita lui Ponta in SUA: Premierul roman a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele ...

Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Premierul are cu acesta o discutie referitoare la parteneriatul strategic si militar dintre cele doua tari, conform Mediafax. Victor Ponta se afla in vizita oficiala, in Washington, in intervalul 21-23 octombrie. Premierul urmeaza sa discute, miercuri, si cu reprezentantii Congresului american cu atributii privind modificarea legislatiei care sa permita includerea Romaniei in programul Visa Waiver de liberalizare a .

UPDATE Victor Ponta, primit de vicepresedintele SUA, Joe Biden. Un grup de romani a protestat la Casa Alba fata de proiectul Rosia Montana si exploatarea gazelor de sist

Premierul Victor Ponta a fost primit, la Casa Alba, de vicepresedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, pentru o discutie al carei principal subiect este Parteneriatul strategic politic si militar dintre cele doua tari, relateaza Mediafax. In timp ce Ponta se afla la Casa Alba, un grup de persoane a afisat in fata institutiei pancarte prin care protesteaza fata de proiectul Rosia Montana si a explorarii gazelor de sist si il acuza pe premier de tradare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )