Libnet.ro
UNICEF

08:46

Victor Ponta: Am o veste proasta! Corina Cretu nu va mai fi comisar european. Romaniei nu ii va fi bine

B1 B1,
Victor Ponta: Am o veste proasta! Corina Cretu nu va mai fi comisar european. Romaniei nu ii va fi bine

Corina Cretu si-a dat demisia din Comisia Europeana. in acest context, Victor Ponta avertizeaza ca de acum inainte Romaniei ii va fi mai greu sa acceseze fonduri europene. Liderul Pro Romania se teme ca in l. continuă pe B1

Victor Ponta renunta oficial la mandatul de europarlamentar La Bruxelles vor merge Corina Cretu si Mihai Tudose

Victor Ponta a transmis catre Autoritatea Electorala Permanenta o scrisoare in care anunta ca renunta la mandatul de europarlamentar.

Un deputat PSD trece la grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta / El a mai plecat la partidul lui Ponta si anul trecut, iar dupa cateva zile a revenit in PSD

Un deputat PSD a anuntat marti conducerea Camerei Deputatilor ca va trece in grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta. Parlamentarul a mai plecat din PSD la partidul lui Ponta si in decembrie 2018, dar dupa cateva zile s-a intors in formatiunea condusa pana de curand de Liviu Dragnea.

Victor Ponta, avertisment sumbru: in anul asta ne-am imprumutat cel mai scump de dupa criza din 2010

Liderul Pro Romania, Victor Ponta a declarat miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca in 2019 Guvernul s-a imprumutat cel mai scump de dupa criza economica din.

Victor Ponta mai ia un traseist de la PSD ca sa darame guvernul Dancila. Damian Florea e la al treilea partid

In timp ce PNL asteapta sa-i cada guvernarea din cer si nu reuseste sa atraga niciun parlamentar nou in bancile Opozitiei, Victor Ponta aduna bob cu bob. DupaMihai Mohaci si Mihai Valentin Popa.

Victor Ponta, despre discutia cu Dan Barna: Nu se poate sa stai cu mine la masa, sa bei cafea, sa discutam lucruri concrete, si dupa sa zici m-au certat colegii nu mai putem sta de vorba

Liderul Pro Romania Victor Ponta ii critica pe cei de la USR dupa intalnirea avuta cu liderul partidului, Dan Barna. Fostul premier a declarat ca Barna i-a spus ca nu mai poate discuta cu el pentru ca l-au.

Victor Ponta anunta noi transferuri de la social-democrati

Dupa ce, miercuri, Pro Romania a transferat doi deputati PSD, Victor Ponta anunta ca pana la motiunea de cenzura vor mai veni inca doi sau trei. Vad ca toti cei din opozitie se gandesc la vacanta.

Marian Oprisan: Unii viseaza sa-i dea PSD lui Victor Ponta

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, joi, inainte de sedinta CEX, ca unii viseaza ca partidul sa fie controlat iar de Victor Ponta. Paul Stanescu vrea sa-i dea partidul lui Victor Ponta?, a.

VICTOR PONTA: Ciolos uitat ca PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine cu toate fortele motiunea de cenzura, dar a uitat sa precizeze ca formatiunea pe care o reprezinta nu are niciun parlamentar, a afirmat, ieri, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta.

VICTOR PONTA: Ciolos a uitat ca PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine cu toate fortele motiunea de cenzura, dar a uitat sa precizeze ca formatiunea pe care o reprezinta nu are niciun parlamentar, a afirmat, ieri, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta.

Victor Ponta, mutare surpriza in Parlamentul European. Pro Romania, membru PDE

Victor Ponta anunta ca, marti, Pro Romania a devenit membru al Partidului Democrat European ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al PDE!, a scris Victor Ponta pe Facebook. PDE va activa alatu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2326 seconds )