Libnet.ro
UNICEF

20:15

Victor Ponta renunta oficial la mandatul de europarlamentar La Bruxelles vor merge Corina Cretu si Mihai Tudose

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta renunta oficial la mandatul de europarlamentar La Bruxelles vor merge Corina Cretu si Mihai Tudose

Victor Ponta a transmis catre Autoritatea Electorala Permanenta o scrisoare in care anunta ca renunta la mandatul de europarlamentar. continuă pe Hotnews

Victor Ponta renunta OFICIAL la mandatul de europarlamentar. in locul sau, in Parlamentul European va merge Mihai Tudose

Victor Ponta renunta oficial la mandatul de europarlamentar. Liderul Pro Romania a notificat, joi, Autoritatea Electorala Permanenta cu privire la faptul ca renunta la mandatulcastigat pe 26.

Victor Ponta anunta noi transferuri de la social-democrati

Dupa ce, miercuri, Pro Romania a transferat doi deputati PSD, Victor Ponta anunta ca pana la motiunea de cenzura vor mai veni inca doi sau trei. Vad ca toti cei din opozitie se gandesc la vacanta.

Un deputat PSD trece la grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta / El a mai plecat la partidul lui Ponta si anul trecut, iar dupa cateva zile a revenit in PSD

Un deputat PSD a anuntat marti conducerea Camerei Deputatilor ca va trece in grupul Pro Europa, condus de Victor Ponta. Parlamentarul a mai plecat din PSD la partidul lui Ponta si in decembrie 2018, dar dupa cateva zile s-a intors in formatiunea condusa pana de curand de Liviu Dragnea.

Marian Oprisan: Unii viseaza sa-i dea PSD lui Victor Ponta

Vicepresedintele PSD Marian Oprisan a declarat, joi, inainte de sedinta CEX, ca unii viseaza ca partidul sa fie controlat iar de Victor Ponta. Paul Stanescu vrea sa-i dea partidul lui Victor Ponta?, a.

VICTOR PONTA: Ciolos uitat ca PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine cu toate fortele motiunea de cenzura, dar a uitat sa precizeze ca formatiunea pe care o reprezinta nu are niciun parlamentar, a afirmat, ieri, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta.

VICTOR PONTA: Ciolos a uitat ca PLUS nu are niciun parlamentar

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, sustine cu toate fortele motiunea de cenzura, dar a uitat sa precizeze ca formatiunea pe care o reprezinta nu are niciun parlamentar, a afirmat, ieri, presedintele Pro Romania, deputatul Victor Ponta.

Victor Ponta, mutare surpriza in Parlamentul European. Pro Romania, membru PDE

Victor Ponta anunta ca, marti, Pro Romania a devenit membru al Partidului Democrat European ProRomania a devenit azi membru cu drepturi depline al PDE!, a scris Victor Ponta pe Facebook. PDE va activa alatu.

Victor Ponta anunta noi RACOLARI din PSD: Am o lista ca in Game of Thrones

Victor Ponta a anuntat ca pregateste noi racolari din PSD. Potrivit acestuia, la Pro Romania ar urma sa ajunga4 noi parlamentari social-democrati. Ponta a mentionat ca are si o lista neagra.

Victor Ponta, glume cu Iohannis: in 2024 va fi, in sfarsit, si un presedinte de stanga. Am venit sa pregatim momentul

Presedintele PRO Romania, Victor Ponta, a fost invitat la ceremonia de la Cotroceni pentru a semna Acordulul Politic National pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. La finalul discursului pe care l-a.

Victor Ponta, la Cotroceni: Semnez Pactul National pentru o Romanie Europeana pentru ca are principii corecte, desi multi m-au certat ca vin la Iohannis (VIDEO)

Victor Ponta a semnat, joi, in numele Pro Romania, Pactul National pentru o Romanie Europeana, la Palatul Cotroceni. Fostul premier a declarat ca a semnat pentru ca principiile acorului sunt corecte, desi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2341 seconds )