Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, in vizita la Ghita Ciobanul. Prim-ministrul: Chiar e Ghita in poza, nu e o greseala a echipei mele

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, in vizita la Ghita Ciobanul. Prim-ministrul: Chiar e Ghita in poza, nu e o greseala a echipei mele

Cel mai cunoscut baci din Romania a avut duminica oaspeti de seama. La Jina au ajuns premierul Victor Ponta impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, cei doi copii ai lor, dar si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, in vizita la Ghita Ciobanul. Ghita: Nu a fost vizita oficiala, a fost in trecere, in vacanta

Cel mai cunoscut baci din Romania a avut duminica oaspeti de seama. La Jina au ajuns premierul Victor Ponta impreuna cu sotia sa, Daciana Sarbu, cei doi copii ai lor, dar si ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Victor Ponta, in vizita la Ghita Ciobanul: Daca iau masa cu acest Ghita sigur nu se supara Crin! (FOTO)

Premierul Victor Ponta si familia sa au fost in vizita la Jina, unde a luat masa cu Ghita Ciobanul, a anuntat acesta pe pagina de Facebook. Azi, in baza initiativei lui Andrei prieten pe Facebook cu Ghita .

FOTO. Ponta, la masa cu Ghita Ciobanul: Chiar e el in poza, nu e o greseala a echipei mele!.

Victor Ponta si familia sa au fost la Jina, Sibiu, unde au luat masa cu primarul localitatii si Ghita Ciobanul, a anuntat premierul pe pagina de Facebook. Victor Ponta a mai precizat: Chiar e Ghita in poza, nu e greseala a Echipei mele! Si daca iau masa cu acest Ghita, sigur nu se supara Crin!, cu referire la gafa de vineri, cand echipa premierului a postat o fotografie in care anuntase o intanire cu regele Mihai, care nu a avut loc. Citeste si: Victor Ponta precizeaza ca a .

Ponta, la masa cu Ghita Ciobanul: 'Chiar e Ghita in poza, nu e o greseala a Echipei mele'

Premierul Victor Ponta si familia sa au fost la Jina Sibiu), unde au mancat alaturi de primarul localitatii si de Ghita Ciobanul, fotografii fiind postate pe pagina de Facebook a sefului Executivului, cu mentiunea ca nu e o greseala si ca, daca ia.

Ponta a luat masa cu Ghita Ciobanul: Chiar e Ghita in poza, nu e o greseala a echipei mele

Premierul Victor Ponta a luat masa, duminica seara, la Jina, cu primarul localitatii si cu Ghita Ciobanul. Seful Executivului a precizat ca intalnirea a avut loc la dorinta fiului sau Andrei, iar fotografiile publicate pe Facebook nu reprezinta, de aceasta data, o greseala a echipei sale.

Victor Ponta a luat masa cu primarul din Jina si cu Ghita Ciobanul, cu care s-a fotografiat: Daca iau masa cu acest Ghita sigur nu se supara Crin

Premierul Victor Ponta a luat masa duminica masa, impreuna cu familia sa, la Jina judetul Sibiu), cu primarul localitatii si familia lui, precum si cu Ghita Ciobanul, cu care s-a fotografiat. Ponta a precizat ca intalnirea a avut loc la initiativa fiului sau Andrei si ca fotografiile publicate pe contul sau de Facebook nu sunt o greseala a echipei sale de comunicare, facand referire la fotografia cu Regele Mihai postata eronat.

Victor Ponta, invitat de Regele Mihai la castelul de la Savarsin. Prim-ministrul s-a intalnit cu Principesa Margareta si cu Principele Radu

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de Regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

Gafa pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta (VIDEO)

Gafa a echipei premierului Victor Ponta, pe pagina de Facebook a acestuia! Pe site-ul de socializare au aparut fotografii de la intalnirea pe care prim-ministrul a avut-o in a treia zi de Craciun, la Palatul de la.

Victor Ponta, invitat de regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

Victor Ponta, invitat de Regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de Regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )