Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victor Ponta, invitat de regele Mihai la castelul de la Savarsin

Adevărul Adevărul,
Victor Ponta, invitat de regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune. continuă pe Adevărul

Victor Ponta, invitat de Regele Mihai la castelul de la Savarsin. Prim-ministrul s-a intalnit cu Principesa Margareta si cu Principele Radu

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de Regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

Victor Ponta, invitat de Regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de Regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, unui post de televiziune.

Victor Ponta s-a intalnit cu regele Mihai la castelul de la Savarsin

Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a fost invitat de regele Mihai la castelul regal de la Savarsin pentru a lua masa impreuna, potrivit declaratiei facute de purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, in cadrul unei emisiuni de televiziune.

UPDATE Fotografia lui Victor Ponta cu Regele Mihai, retrasa de pe Facebook: A fost postata din greseala de echipa online. Premierul a luat masa cu familia regala, Regele Mihai nu a participat

O fotografie care ii infatiseaza pe premier si pe Regele Mihai I stand la masa a fost postata, vineri, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, in text precizandu-se ca prim-ministrul a luat masa cu Regele Mihai in cea de-a treia zi de Craciun, la palatul de la Savarsin. UPDATE: Fotografia care ii infatisa pe Victor Ponta si pe Regele Mihai stand la masa a fost retrasa, vineri noapte, de pe pagina de Facebook a premierului, intrucat a fost postata din greseala de echipa online. In locul acesteia au fost postate alte doua fotografii, insotite de precizarea ca premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regala in cea de-a treia zi de Craciun la palatul de la Savarsin, dar ca la masa de astazi, MS Regele Mihai nu a participat.

Fotografie cu premierul si Regele Mihai stand la masa, la Savarsin, pe pagina de Facebook a lui Ponta

O fotografie care ii infatiseaza pe premier si pe Regele Mihai I stand la masa a fost postata, vineri, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, in text precizandu-se ca prim-ministrul a luat masa cu Regele Mihai in cea de-a treia zi de Craciun, la palatul de la Savarsin.

VIDEO Regele Mihai, colindat la Castelul de la Savarsin

Membrii casei regale au primit zeci de colindatori care le-au trecut pragul Castelului de la Savarsin. Regele Mihai I spune, in mesajul sau de Craciun, ca le doreste sarbatori fericite, pace sufleteasca si motive de mandrie tuturor, copii, parinti si bunici, celor din tara si din Basarabia, celor ce petrec sarbatorile in alte tari, precum si celor care se afla in misiuni ce fac cinste Romaniei.

Daruri de la Regele Mihai I: familia regala a oferit sute de pachete oamenilor nevoiasi din Savarsin

Regele Mihai I si familia acestuia le-au facut un Craciun mai fericit familiilor dintr-un sat din Arad. Familia regala a fost in vizita la Savarsin si a luat cu ea 300 de pachete pentru cei nevoiasi.

Sondaj CSCI: Victor Ponta, favorit la Cotroceni

Prim-ministrul Victor Ponta ar castiga cursa pentru functia de presedinte al Romaniei, daca alegerile prezidentiale ar avea loc duminica viitoare, arata un sondaj CSCI realizat in decembrie.

Premierul Victor Ponta, mesaj de Craciun: In asteptarea unui An Nou la care privim cu multa speranta, va doresc sa traiti sarbatorile alaturi de familie

Prim-ministrul Victor Ponta a postat marti pe Facebook un mesaj cu ocazia Craciunului. Premierul le ureaza romanilor ca, in asteptarea unui An Nou la care privim cu multa speranta, sa aiba parte de sarbatori fericite alaturi de familie, in liniste si armonie. Cu aceasta ocazie, premierul a mai postat pe pagina sa de Facebook fotografii alaturi de familie.

VIDEO Mesajul Majestatii Sale Regele Mihai I de Craciun: Afectiunea pe care ne-o aratati este o binecuvantare

Regele Mihai a transmis un mesaj de Craciun romanilor din tara, din Basarabia si din strainatate, prin intermediul unui video postat pe internet.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )