Libnet.ro
UNICEF

05:45

Victor Ponta: Vom discuta scaderea pretului carnii in septembrie

Antena3 Antena3,
Victor Ponta: Vom discuta scaderea pretului carnii in septembrie

Victor Ponta a anuntat ca, in luna septembrie, va avea loc evaluarea impactului reducerii TVA la paine, dupa care va fi discutat cu producatorii calendarul scaderii TVA la carne, dar si la produse traditionale,. continuă pe Antena3

Ponta: In septembrie, dupa evaluarea impactului reducerii TVA la paine, se discuta scaderea la carne

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la Arad, ca in luna septembrie va avea loc evaluarea impactului reducerii TVA la paine, dupa un an de aplicare, dupa care va fi discutat cu producatorii calendarul scaderii TVA la carne, dar si la produse.

Curtea Constitutionala discuta contestatiile formulate de Traian Basescu si Victor Ponta

Curtea Constitutionala discuta, miercuri seara, sesizarea presedintelui legata de faptul ca premierul Victor Ponta nu a contrasemnat o serie de decrete de decorare si cea a Guvernului privind implicarea lui.

Victor Ponta: SUA considera Romania un partener de incredere si respectat. Noi vom continua angajamentul

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa discutiile purtate cu vicepresedintele SUA, Joe Bidem, la Palatul Victoria, ca SUAconsidera Romania un partener de incredere si respectat, iar acest.

Victor Ponta: SUA considera Romania un partener de incredere si respectat. Noi vom continua angajamentul (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, dupa discutiile purtate cu vicepresedintele SUA, Joe Bidem, la Palatul Victoria, ca SUAconsidera Romania un partener de incredere si respectat, iar acest.

Victor Ponta, Mihai Gadea si lotul feminin de gimnastica, un selfie de poveste in platoul Antenei 3/ Premierul: Doamna Bitang si doamna Andronescu m-au convins: dublam premiile la gimnastica si la chimie

Mihai Gadea a avut ca invitati in platoul Antenei 3 pe componentele lotului feminin de gimnastica si pe antrenorii Belu si Bitang. Succesul emisiunii a fost intregit insa de prezenta domnului premier Victor Ponta si a candidatelor PSD la europarlamantare, Ecaterina Andronescu si Corina Cretu. Seful guvernului a anuntat ca va dubla premiile gimnastelor si ale olimpicilor la chimie, iar ca fericirea sa fie deplina, Mihai Gadea a propus un selfie de poveste cum nu a mai vazut presa romaneasca, cu el purtator de aparat si lotul de gimnastica alaturi de premierul Ponta.

Realitatea TV, amendata cu 6.000 de lei pentru declaratii jignitoare la adresa lui Victor Ponta

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis, in sedinta de joi, sa amendeze postul de televiziune Realitatea TV cu suma de 6. 000 de lei, pentru afirmatii jignitoare la adresa premierului Victor Ponta dintr-o editie a emisiunii Jocuri de putere, realizata de Rares Bogdan, informeaza Mediafax.

Presedintele PMP, Eugen Tomac: Decizia data de CCR este o infrangere clara pentru Victor Ponta

Decizia data de Curtea Constitutionala a Romaniei privind implicarea lui Traian Basescu in campania electorala este o infrangere clara pentru Victor Ponta, a declarat, joi, presedintele PMP.

Victor Ponta: Reducere TVA la carne va fi discutata la toamna

Reducerea TVA la carne va fi analizata incepand cu aceasta toamna. Premierul Victor Ponta a declarat ca va avea discutii cu producatorii pe aceasta tema, dupa ce va face o analiza a efectelor reducerii TVA la.

Victor Ponta, despre apelativul lui Biden mister President: Nu stiu eu ce stie vicepresedintele

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la Sibiu, ca este foarte bucuros de tot ceea ce a transmis vicepresedintele Biden si de laudele primite, iar despre apelativul presedinte cu care i s-a adresat a spus: Nu stiu.

Adevarul live, de la ora 12.00: Elena Udrea vorbeste despre sansele sale de a candida la Cotroceni si de a-l invinge pe Victor Ponta

Fortele de dreapta vor putea, in sfarsit, sa se uneasca? Cine ar putea fi candidatul la presedintie al dreptei unite? Cine are cele mai mari sanse sa-l invinga pe Victor Ponta in turul doi al prezidentialelor? Pe cine sprijina americanii? Deputatul PMP Elena Udrea ofera raspunsuri la aceste intrebari in cadrul emisiunii Adevarul Live, de la ora 12.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2623 seconds )