Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta: Nu o sa zic nimic rau de Sorin Oprescu. Sa nu va asteptati la mine sa ma adaug la corul de sacali si hiene care sar acum pe el (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca, nu are mai multe informatii despre cazul primarului general Sorin Oprescu decat ce s-a aratat la televizor. Totusi, Ponta a precizat ca nu o sa zica nimic rau de. continuă pe B1

Ce spune Ponta despre arestarea lui Sorin Oprescu

Victor Ponta, premierul Romaniei, s-a declarat uluit de retinerea si arestarea primarului Capitalei, adaugand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene care sar acum pe edil.

Victor Ponta: Nu va asteptati de la mine sa ma adaug corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe Sorin Oprescu

Premierul Victor Ponta s-a declarat uimit de situatia primarului general al Capitalei Sorin Oprescu, arestat preventiv pentru 30 de zile sub acuzatia de luare de mita, spunand ca toate informatiile despre caz le are de la televizor si ca nu se va adauga corului de sacali si hiene raraite care sar acum pe edil.

Elena Udrea: Sorin Oprescu retinut. Unii zic ca se asteptau de mult, altii acuza inscenare. Pe scaunul de la Primarie deja incepe lupta

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat, printr-un mesaj postat pe Facebook, la retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Udrea subluiniaza ca deja a inceput lupta pentru scaunul edilului. Sorin .

Oprescu, retinut de DNA. Ponta il gira pe primarul Capitalei: Merg pe mana lui Sorin Oprescu. Mereu am mers. Si el m-a sprijinit pe mine

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Premierul Victor Ponta declara in urma cu mai putin de o luna ca il sustine pe Sorin Oprescu pentru obtinerea unui nou mandat la Primaria Capitalei, fiind vorba despre un sprijin reciproc.

Foto: Oamenii care au sprijinit cariera politica a lui Sorin Oprescu

Cariera politica a lui Sorin Oprescu a inceput cu Ion Iliescu, care l-a adus in Partidul Democratiei Sociale din Romania PDSR) si a beneficiat de sprijinul unor oameni politici precum Adrian Nastase si Victor Ponta, dar si al PSD-ului. Chiar si Crin Antonescu, liderul PNL, a pledat la un moment dat pentru alegerea lui la Primaria Capitalei.

Lui Sorin Oprescu i s-a facut rau in sala de judecata. Primeste doza dubla de insulina in arest

Sorin Oprescu primeste doza dubla de insulina in Arestul Central, dupa ce seara trecuta i s-a facut rau in timp ce astepta sa afle daca ramane 30 de zile dupa gratii. Avocatul primarului este asteptat.

Liviu Dragnea: imi pare foarte rau pentru Sorin Oprescu. Sper sa fie nevinovat (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, duminica seara, ca ii pare rau pentru situatia in care se afla Sorin Oprescu si ca spera ca acesta sa fie nevinovat. Regret foarte mult si imi pare.

Primarului Sorin Oprescu, bolnav de diabet, i s-ar fi facut rau in sala de judecata: Edilul a refuzat sa fie transportat la spital

Edilul Sorin Oprescu, aflat in arest preventiv pentru luare de mita, s-a confruntat in noapte de duminica spre luni, pe cand se afla in sala de judecata, cu o criza diabetica. Conform RTV, medicii au.

Radu Banciu, despre retinerea lui Sorin Oprescu: Era o caracatita bestiala, facuta impotriva noastra cu o minte care nu aducea nimic nou, dar care reusea sa permanentizeze raul si escrocheria (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu despre retinerea primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, penntru luare de mita. Asta era Sorin Oprescu, sa iasa el basma.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )