Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Spirescu, primul roman ajuns in Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, abia asteapta sa se intoarca acasa: Castig 60.000 de lire sterline pe an, dar ma sperie fetele britanice

Hotnews Hotnews,
 Victor Spirescu, primul roman ajuns in Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, abia asteapta sa se intoarca acasa: Castig 60.000 de lire sterline pe an, dar ma sperie fetele britanice

Victor Spirescu, primul roman care a venit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, afirma ca abia asteapta sa se intoarca in Romania, desi castiga 60. 000 de lire sterline 76. 000 de euro) pe an, relateaza Daily Mail, in editia electronica, citata de Mediafax. continuă pe Hotnews

Primul roman ajuns in M. Britanie in 2014: Abia astept sa ma intorc acasa!

Victor Spirescu, primul roman care a venit in Marea Britanie dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii, la 1 ianuarie 2014, afirma ca abia asteapta sa se intoarca in Romania, desi castiga 60. 000 de lire sterline 76. 000 de euro) pe an, relateaza.

invataturile de un an ale lui Victor Spirescu, primul roman plecat la munca in Marea Britanie in 2014 si devenit tinta tabloidelor straine

Victor Spirescu, primul roman care a ajuns in Marea Britanie in anul 2014 pentru a munci, a povestit pentru o publicatie engleza cum e viata lui la un an dupa ce a ajuns acolo si ce planuri de viitor are.

invataturile de un an ale lui Victor Spirescu, primul roman care a invadat Marea Britanie in 2014

Victor Spirescu, primul roman care a ajuns in Marea Britanie in ianuarie 2014 si a devenit tinta tabloidelor britanice care anuntau invazia romanilor si a bulgarilor pe fondul ridicarii restrictiilor de munca in noua tari din Uniunea Europeana, a povestit pentru o publicatie engleza cum e viata lui la un an dupa ce a ajuns acolo si ce planuri de viitor are.

The Daily Mail: Primul roman care a invadat Marea Britanie, felicitat de presedintele Iohannis in noaptea dintre ani

Tabloidul britanic The Daily Mail a publicat, in editia electronica, un interviu cu Victor Spirescu, primul roman care a ajuns in Marea Britanie anul trecut, dupa ridicarea restrictiilor pe piata muncii. in interviu, tanarul a vorbit despre dificultatile pe care le-a intampinat, nevoit sa se adapteze la obiceiurile britanicilor, dar si despre mesajele de incurajare venite din tara, inclusiv de la presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Victor Spirescu, romanul care a invadat Marea Britanie in 2014: Cum a ajuns sa castige 60.000 de lire pe an

La un an de la venirea sa in Anglia, Victor Spirescu a acordat un amplu interviu cotidianului Daily Mail, in care povesteste cum a ajuns sa castige 60. 000 de lire pe an, dar si cat de mult duce dorul Romaniei.

Primul roman care a ajuns in Marea Britanie spune ca vrea sa stranga bani si sa se intoarca acasa

Primul roman care a venit in Marea Britanie la 1 ianuarie 2014, Victor Spirescu, afirma ca abia asteapta sa se intoarca in Romania, desi castiga 60. 000 de lire sterline 76. 000 de euro) pe an, relateaza Daily Mail, citat de Mediafax.

MAREA BRITANIE: Infirmiera infectata cu Ebola se afla in stare critica

Pauline Cafferkey, in varsta de 39 de ani, lucra pentru ONG-ul Salvati Copiii la centrul medical britanic Kerry Town, in Sierra Leone, inainte de a reveni in Marea Britanie, duminica seara.

MAREA BRITANIE: Infirmiera infectata cu Ebola este in stare critica

Pauline Cafferkey, in varsta de 39 de ani, lucra pentru ONG-ul Salvati Copiii la centrul medical britanic Kerry Town, in Sierra Leone, inainte de a reveni in Marea Britanie, duminica seara.

Reteta zilei. Cum se face Tikka masala de pui, o mancare indiana inventata in Marea Britanie

In mod curios, Tikka masala de pui chicken tikka masala) este o mancare indiana care a fost inventata insa in restaurantele indiene din Marea Britanie. Legenda spune ca acest fel de mancare a aparut din intamplare, prin 1970, cand un sofer de autobuz din Glasgow a intrat intr-un restaurant indian si a cerut chicken curry, dar a fost nemultumit de cum arata acesta era prea uscat). in acel moment, bucatarului i-a venit ideea de a turna peste chicken curry putina supa de rosii, in care a adaugat cateva condimente asiatice. Rezultatul a fost surprinzator. Popularitatea tikka masala s-a raspandit cu mare viteza in Regatul Unit si este considerata acum de unii mancare nationala britanica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2389 seconds )