Libnet.ro
UNICEF

19:00

Victoria lui Iohannis, comentata de consilierii lui Ponta. Mirel Palada, despre minionul lui Basescu si Dan Sultanescu despre tradari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Victoria lui Iohannis, comentata de consilierii lui Ponta. Mirel Palada, despre minionul lui Basescu si Dan Sultanescu despre tradari

Mirel Palada, fostul purtator de cuvant al premierului Victor Ponta, a scris pe Facebook, duminica dimineata, despre propaganda unor publicatii privind votul din diaspora, in timp ce Dan Sultanescu, un alt consilier al liderului PSD, a scris luni. continuă pe Wall-Street Ro

Cum se exprima Mirel Palada pe Facebook: Mars la vot sa va treaca emotiile. Luati cu alcool

Mirel Palada, consilier guvernamental si fost purtator de cuvant al Guvernului, le explica, intr-un limbaj de cartier, ca votantii din tara sunt mai numerosi decat cei din diaspora.

Cum se explica victoria lui Iohannis? Afla cele mai bune explicatii, azi, la Sinteza zilei

Victoria lui Klaus Iohannis nu era sperata nici macar de sustinatorii sai. in toate sondajele Victor Ponta era dat drept castigator. Cum se explica asadar victoria lui Iohannis? Nu pierde cele mai bune.

Radu Banciu, despre victoria lui Iohannis: Nu exista niciun cetatean care sa fi dat un asemenea pronostic (VIDEO)

RaduBanciu a vorbit, luni seara, in emisiunea Lumea luiBanciu difuzata de postulB1 TV, despre alegerile prezidentiale si victoria luiKlaus Iohannis. Nu exista niciun cetatean care .

Ion Cristoiu, dupa exit-poll-uri: Nu avem de-a face cu victoria lui Iohannis, ci cu esecul catastrofal al lui Ponta. Romanii s-au revoltat (VIDEO)

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat, duminica seara, la postul B1 TV, rezultatul celui de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale, dupa primele exit-poll-uri. Cristoiu spune ca acest scrutin arata mare esec al.

VIDEO. Clujul, in strada! 15.000 de oameni au serbat victoria lui Iohannis, la capatul unui miting maraton de sase ore!

Clujul a dat din nou semnalul mitingurilor indreptate impotriva liderului PSD, Victor Ponta. 000 de oameni au serbat victoria lui Klaus Iohannis prin centrul orasului. Datele preliminare arata ca noul presedinte al Romaniei a obtinut aproape 80 la suta din voturile din Cluj-Napoca si aproximativ 75 la suta din voturile exprimate in judet.

Dragnea anunta victoria lui Iohannis: Din numararea a 95% din sectii, este 53% la 47% pentru Iohannis

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dumunica noaptea, la sediul PSD, ca din numararea paralela a 95% din voturi, Klaus Iohannis are 53% din voturi iar Victor Ponta, 47% din voturi, transmite Mediafax.

Victoria lui Iohannis, sarbatorita cu artificii la Sibiu

Sibienii au sarbatorit cu focuri de artificii victoria lui Klaus Iohannis, cel care le este primar de 14 ani. Sute de oameni s-au adunat in noaptea de duminica spre luni in Piata Mare din oras, au cantat imnul.

Presa internationala, despre rezultatul alegerilor prezidentiale din Romania: Victoria lui Iohannis, o surpriza

Succesul lui Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. O surpriza! Asa au catalogat publicatiile germane victoria candidatului ACL, dupa incheierea celui de-al doilea tur de scrutin. Jurnalistii din Germania.

Victoria lui Iohannis in presa straina: Surpriza, victorie istorica. Relatari despre problemele din diaspora

Agentia France Presse, Reuters, Associated Press si ANSA relateaza despre victoria surprinzatoare a lui Klaus Iohannis in alegerile prezidentiale din Romania, notand ca scrutinul a fost marcat de probleme pentru romanii din diaspora. Presa germana consacra mai multe articole prezidentialelor castigate, in premiera, de un roman de etnie germana.

10 mituri distruse de victoria lui Iohannis

Ana-Maria Caia inventariaza, pe blogul ei, zece mituri care au fost distruse de victoria lui Klaus Iohannis. Printre acestea: faptul ca televiziunile de stiri influenteaza decisiv votul, internetul si facebook-ul nu conteaza sau diaspora nu conteaza, nu vine la vot.

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )