Libnet.ro
UNICEF

00:07

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

România Liberă România Liberă,
Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat azi raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni; un europarlamentar a votat impotriva si altul s-a abtinut! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane . continuă pe România Liberă

Victoria Monicai Macovei in comisia LIBE : 44 de europarlamentari au VOTAT raportul ei de ...

UPDATE: 44 dintre cei 46 de membri ai Comisiei LIBE din Parlamentul European au votat raportul Monicai Macovei pentru confiscarea EXTINSA a averilor dobandite prin infractiuni! --- Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane rude, prieteni, cunoscuti). Citeste si: M-a intristat atacul lui .

Comisia LIBE a Parlamentului European voteaza confiscarea extinsa. Raportor: Monica Macovei.

Monica Macovei a prezentat azi in Comisia LIBE a Parlamentului European, pentru a fi votat, raportul pentru promovarea proiectului de directiva privind confiscarea extinsa a averilor obtinute din infractiuni si ascunse pe numele altor persoane rude, prieteni, cunoscuti). Dupa acest vot, proiectul va merge la plenul Parlamentului European pentru votul final, prevazut sa aiba loc in februarie 2014. Dupa acest vot, directiva devine OBLIGATORIE pentru toate statele Uniunii Europene, deci ai .

Directiva Macovei privind confiscarea bunurilor infractorilor a primit votul final in Comisia LIBE din Parlamentul European

Comisia pentru libertati civile, justitie si afaceri interne LIBE) din Parlamentul European a adoptat marti noile reguli prin care autoritatile nationale vor putea urmari, pune sub sechestru, gestiona si confisca mai usor bunurile infractorilor pe intreg teritoriul Uniunii Europene. Raportul redactat de europarlamentarul Monica Macovei dupa negocierile cu Consiliul din cadrul trialogului in legatura cu Directiva privind punerea sub sechestru si confiscarea bunurilor provenite din infractiuni a fost adoptat cu 44 de voturi pentru, informeaza un comunicat remis HotNews. ro de eurodeputatul roman.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )