Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie dramatica pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor: 20-19 cu Thuringer HC

Antena3 Antena3,
Victorie dramatica pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor: 20-19 cu Thuringer HC

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin HCM Baia Mare a invins, duminica, pe teren propriu, campioana Germaniei, Thuringer HC, cu scorul de 20-19 10-11), in penultimul meci din grupa A a Ligii. continuă pe Antena3

Handbal feminin: HCM Baia Mare - Thuringer HC, scor 20-19, in grupa A din Liga Campionilor

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin HCM Baia Mare a invins, duminica, pe teren propriu, campioana Germaniei, Thuringer HC, cu scorul de 20-19, in penultimul meci din grupa A a Ligii Campionilor.

Meci decisiv. HCM Baia Mare intalneste astazi pe teren propriu campioana Germaniei

O noua disputa din grupa A a Ligii Campionilor va avea loc astazi in Sala Polivalenta Lascar Pana din Baia Mare. HCM Baia Mare, vicecampioana Romaniei, va intalni Thuringer HC. Partida va incepe de la ora 18. 00 si este una decisiva pentru viitorul celor doua echipe in cupele europene.

HANDBAL HCM Baia Mare a invins la limita Thuringer, in Grupa A, din Champions League

HCM Baia Mare a castigat duminica meciul impotriva lui Thuringer, din cadrul grupelor Champions League, cu scorul de 20-19.

HCM Baia Mare isi joaca ultima sansa in Liga Campionilor contra lui Thuringer.

HCM isi joaca una dintre ultimele sanse de calificare in grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin. Baia Mare - Thuringer este pe Dolce Sport 1, de la 18:00. Pentru a obtine locul 2 in grupa A a Ligii Campionilor, baimarencele lui Costica Buceschi au nevoie de o minune. Daca nu o vor reusi, au sansa locului 3 care duce in Cupa Cupelor. Au insa nevoie de o victorie la cel putin 8 goluri in meciul cu Thuringer. Noi ne dorim in primul rand victoria, daca reusim sa o .

Liga Campionilor: A doua remiza cu Basel pentru Steaua. Vezi clasamentul si rezultatele.

Steaua a remizat si in meciul retur cu FC Basel, disputat aseara, in Elvetia, scor 1-1. Stelistii au ramas cu sanse nule la o calificare in 16-imile Ligii Europa, in timp ce Basel ramane in carti chiar si pentru optimile Ligii Campionilor, potrivit Mediafax. Rezultatele si clasamentele din grupele Ligii Campionilor Grupa A: Sahtior Donetk Ucraina) - Bayer Leverkusen Germania) 0-0 Real Sociedad Spania) - Manchester United Anglia) 0-0 Clasament: 1. Manchester United - 8 puncte; 2.

Steaua poate bate cel mai urat record din Liga Campionilor. Este la doar doi pasi de o contraperformanta istorica

Steaua a demarat in tromba campania din aceasta editie a Ligii Campionilor, insa doar la nivel declarativ, deoarece pe teren lucrurile au stat complet diferit.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )