Libnet.ro
UNICEF

01:05

Steaua poate bate cel mai urat record din Liga Campionilor. Este la doar doi pasi de o contraperformanta istorica

Adevărul Adevărul,
Steaua poate bate cel mai urat record din Liga Campionilor. Este la doar doi pasi de o contraperformanta istorica

Steaua a demarat in tromba campania din aceasta editie a Ligii Campionilor, insa doar la nivel declarativ, deoarece pe teren lucrurile au stat complet diferit. continuă pe Adevărul

Mariana Campeanu: Alocatiile pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din 2015

Alocatiile de stat pentru copii vor creste, cel mai probabil, abia din anul 2015. Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, spune ca este posibil ca pentru urmatorul an sa se gaseasca mai multi bani, doar pentru.

Cel mai mare investitor din imobiliarele romanesti isi face pentru prima data reclama-Superman, cap de afis (VIDEO)

Grupul Immofinanz, cel mai mare investitor din imobiliarele din Romania, a incheiat un parteneriat cu Warner Bros. Consumer Products Germania pentru a lansa o campanie de imagine si de brand cu unul dintre cei mai cunoscuti super eroi ai tuturor.

Cel mai inalt brad din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime

Cel mai inalt brad masurat, nedoborat, din Romania se afla in padurea Sinca Veche din judetul Brasov si masoara 62,5 metri inaltime, potrivit datelor furnizate de Facultatea de Silvicultura din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava. Precedentul record a fost un brad de 61. 5 metri. Padurea in care se afla bradul ar putea deveni patrimoniu UNESCO World Natural Heritage.

Caru' cu Vedete: Toto Cutugno, cucerit de-a dreptul de picioarele perfecte si decolteul adanc al Ramonei Badescu; Andreea Balan, in cel mai provocator costum din latex; Elena Gheorghe bea cafeaua goala

O vedeta arunca bomba: Exista un anumit filmulet cu Bianca Dragusanu. Nu se poate difuza mai mult. Alexandra Stan promite sa revina in forta! In ce proiect de mare anvergura este implicata. Alexandra Stan pare ca s-a recuperat.

FOTO Cel mai inalt brad din Romania este in padurea de la Sinca Veche si are 62,5 metri inaltime

O echipa ce cercetatori de la Facultatea de Silvilcultura din Suceava a descoperit, in padurea virgina din Sinca Veche, cel mai inalt brad din Romania. Dimensiunile arborelui le depasesc pe cele ale unui bloc de 22 de etaje.

Masinile electrice fac legea in Norvegia. Nissan Leaf, cel mai vandut model in octombrie!.

Norvegia inregistreaza vanzari record de masini electrice si in luna octombrie, pentru a doua luna consecutiv, piata norvegiana devenind un paradis pentru aceste modele datorita beneficiilor majore pe care le au norvegienii la achizitionarea unei masini electrice. Nissan Leaf a fost cel mai bine vandut model al lunii octombrie, dupa ce in septembrie Tesla Model S a fost liderul pietei auto, potrivit Automotive News. Modelul electric Nissan Leaf a inregistrat in luna octombrie vanzari de 716 .

Alma Popan, despre designul de interior, materialele textile si cel mai nou show-room din ...

Ion Diamandi discuta cu Alma Popan, designer si reprezentant al show-roomului lui Pascal Delmotte, in cadrul emisiunii HomeDeco. Despre designul de interior, materialele textile, precum tapiteriile, dar si despre cel mai nou show-room dedicat designului de interior aflati mai multe in aceasta emisiune. HomeDeco este o emisiune prezentata de Ion Diamandi si se difuzeaza joia, intre orele 15. 00, pe romanialibera. ro, radiolynx. ro si casamea. ro. Pentru editiile precedente click .

CC: Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut, cu aproape 40%.

Mezelurile s-au scumpit cel mai mult anul trecut 38,3%), iar ouale au fost singurele care au inregistrat scaderi de pret, respectiv 37%, arata un raport al Consiliului Concurentei CC) care analizeaza evolutia preturilor medii ale retelelor de retail pentru produsele alimentare de baza.

InterContinental Bucuresti cel mai bun hotel de afaceri din Romania.

Hotelul InterContinental Bucuresti a cistigat premiul pentru cel mai bun hotel de business din Romania Romanias Leading Business Hotel) la editia din acest an, a premiilor World Travel Awards sectiunea Europa. Este o recompensa meritata de intreaga echipa a hotelului, pentru pasiune si profesionalism. Suntem foarte mindri ca dintre toate marcile si hotelurile de prestigiu din piata, Hotelul InterContinental a fost ales Romanias Leading Business Hotel. Sunt bucuros .

Ministrul Nica: Comparatorul oficial de tarife telecom nu mi se pare complet. Ar trebui sa afiseze si acoperirea serviciilor nu doar care este cel mai bun pret la telefonie si internet

Ministrul pentru Societatea Informationala Dan Nica si-a exprimat miercuri parerea ca Veritel. ro, aplicatia oficiala prin care romanii pot afla care sunt cele mai avantajoase oferte de telefonie si internet in fucntie de criteriile selectate, nu este completa. Ar tebui sa mi se spuna si care este calitatea serviciilor sau acoperirea. Daca aflu care-i tariful cel mai mic pentru traficul pe care-l am fara sa iau in calcul locurile unde il voi folosi s-ar putea sa am o problema mare. Comparatorul ar trebui sa fie insotit de o harta asumata de autoritatea de reglementare in comunicatii in care sa se prezinte acoperirea serviciilor oferite, a spus acesta.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )