Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie istorica pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor. Baimarencele au batut o fosta campioana a Europei

Adevărul Adevărul,
Victorie istorica pentru HCM Baia Mare in Liga Campionilor. Baimarencele au batut o fosta campioana a Europei

Dupa ce in primele doua partide din grupele Ligii Campionilor a pierdut fara drept de apel, HCM Baia Mare s-a revansat in etapa a treia a grupelor, invingand pe teren propriu pe Hypo Viena, campioana Austriei. continuă pe Adevărul

Meci decisiv pentru HCM Baia Mare

HCM Baia Mare, vicecampioana Romaniei la handbal feminim, va juca astazi impotriva campioanei Austriei, Hypo Viena, cea de-a treia partida din grupele Ligii Campionilor. Aceasta partida este una decisiva pentru fetele antrenate de Costica Buceschi, avand in vedere ca au pierdut primele doua partide.

Handbal (f): HCM Baia Mare, prima victorie in Liga Campionilor; 24-23 cu Hypo Viena

Echipa HCM Baia Mare s-a impus sambata in fata handbalistelor de la Hypo Viena, cu scorul 24-23, inregistrand prima victorie in patru meciuri in grupele Ligii Campionilor.

HCM Baia Mare obtine cea mai mare victorie din istorie, cu Hypo Viena

Vicecampioana Romaniei la handbal feminin, HCM Baia Mare a invins, sambata, pe teren propriu, formatia austriaca Hypo Viena, cu scorul de 24-23 8-12), in cea de-a treia partida din grupa A a Ligii Campionilor.

HCM Roman-HCM Baia Mare: 17-21 Vezi clasamentul Ligii Nationale feminine.

Vicecampioana la handbal feminin HCM Baia Mare a invins, miercuri, in deplasare, formatia HCM Roman, cu scorul de 21-17 8-8), in meci restant din etapa a VI-a a Ligii Nationale feminine. Partida a fost amanata deoarece HCM Baia Mare a jucat in grupele Ligii Campionilor la finalul saptamanii trecute, cand au fost programate oficial meciurile etapei a VI-a. Vezi in imaginile de mai sus clasamentul Ligii Nationale dupa primele sase etape. Cu victoria de miercuri, formatia baimareana continua .

Wesley Clark intra in cursa pentru Remin Baia Mare

Cinci companii - Glencore International, African Consolidated Resources, Romaltyn, New Mineral Procesing si United Global Resources - sunt interesate de Remin Baia Mare, potrivit reprezentantilor AAAS.

Productii complexe si multe premiere in noua stagiune a Teatrului Municipal din Baia Mare

In mai putin de o luna noua stagiune a Teatrului Municipal din Baia Mare va fi deschisa. Piese dintre cele mai diverse, productii complexe si o multime de premiere au fost deja pregatite pentru publicul baimarean. Una dintre cele mai asteptate productii este Alice in Tara Minunilor, piesa ce va imbina toate cele trei genuri ale teatrului, de revista, dramatic, dar si teatrul de papusi.

Italsofa nu-si inchide fabrica de la Baia Mare. Dimpotriva, face angajari

Daca in urma cu doar o saptamana mai multe voci spuneau ca una dintre cele mai mari fabrici din Baia Mare este pe cale sa puna lacat pe usa, lucrurile se pare ca nu stau tocmai asa. Reprezentantii societatii dau asigurari ca nu intentioneaza sa plece din Maramures, ci sa investeasca pentru cresterea productiei.

VIDEOGrav accident in Baia Mare. O femeie a fost lovita in plin, pe trecerea de pietoni

Numarul accidentelor de circulatie grave e in continua crestere in Baia Mare. Neatentia unui sofer a facut ca de aceasta data, o femeie in varsta de aproximativ 45 de ani sa fie dusa de urgenta la spital, dupa ce soferul nu i-a acordat prioritate la o trecere de pietoni.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )