Libnet.ro
UNICEF

18:15

Wesley Clark intra in cursa pentru Remin Baia Mare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Wesley Clark intra in cursa pentru Remin Baia Mare

Cinci companii - Glencore International, African Consolidated Resources, Romaltyn, New Mineral Procesing si United Global Resources - sunt interesate de Remin Baia Mare, potrivit reprezentantilor AAAS. continuă pe Ziarul Bursa

Business Report: Orange Romania face achizitii in Antena Group. Preia Antena Play si GSP TV; Harta exporturilor romanesti de alimente. Cum au ajuns pufuletii la mare cautare in SUA; Cat va costa un drum de la Comarnic la Brasov pe autostrada

Miza gazelor de sist: Rusii pierd un miliard de dolari exporturi in Romania. Daca Romania ar incepe exploatarea acestor resurse energetice, si-ar asigura independenta energetica pentru 100 de ani. Aici sunt banii dumneavoastra! La capitolul autostrazi suntem pe ultimul loc din Europa. Deschiderea noilor tronsoane se amana de la o luna la alta, iar celelalte categorii de drumuri publice sunt intr-o stare avansata de degradare.

Italsofa nu-si inchide fabrica de la Baia Mare. Dimpotriva, face angajari

Daca in urma cu doar o saptamana mai multe voci spuneau ca una dintre cele mai mari fabrici din Baia Mare este pe cale sa puna lacat pe usa, lucrurile se pare ca nu stau tocmai asa. Reprezentantii societatii dau asigurari ca nu intentioneaza sa plece din Maramures, ci sa investeasca pentru cresterea productiei.

VIDEOGrav accident in Baia Mare. O femeie a fost lovita in plin, pe trecerea de pietoni

Numarul accidentelor de circulatie grave e in continua crestere in Baia Mare. Neatentia unui sofer a facut ca de aceasta data, o femeie in varsta de aproximativ 45 de ani sa fie dusa de urgenta la spital, dupa ce soferul nu i-a acordat prioritate la o trecere de pietoni.

HCM Baia Mare intalneste pe teren propriu Hypo Vinea. Biletele se pun in vanzare miercuri

HCM Baia Mare va disputa cea de-a treia partida din grupele Ligii Campionilor pe teren propriu, impotriva celor de la Hypo Niederosterreich. Meciul va avea loc sambata, de la ora 17. 00 in Sala Polivalenta Lascar Pana.

HCM Roman-HCM Baia Mare: 17-21 Vezi clasamentul Ligii Nationale feminine.

Vicecampioana la handbal feminin HCM Baia Mare a invins, miercuri, in deplasare, formatia HCM Roman, cu scorul de 21-17 8-8), in meci restant din etapa a VI-a a Ligii Nationale feminine. Partida a fost amanata deoarece HCM Baia Mare a jucat in grupele Ligii Campionilor la finalul saptamanii trecute, cand au fost programate oficial meciurile etapei a VI-a. Vezi in imaginile de mai sus clasamentul Ligii Nationale dupa primele sase etape. Cu victoria de miercuri, formatia baimareana continua .

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

ANM: Avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii (VIDEO)

Meteorologii au emis o avertizare cod galben de ploi pentru cea mai mare parte a tarii ce va intra in vigoare miercuri la ora 14:00, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). in intervalul.

Cum a respins Loteria Romana oferta grupului german Gauselmann care dorea sa se inscrie in cursa pentru un nou contract de exploatare a jocurilor de tip loterie. Vezi raspunsul halucinant al Loteriei

Loteria Romana nu vrea sa primeasca grupul german Gauselmann in procesul de selectie a unui nou beneficiar al contractelor de exploatare a jocurilor de tip loterie VLT). Gauselmann, prin firma Merkur Casino, a trimis in doua randuri oferte pentru un parteneriat cu Loteria Romana, in conditiile in care actualele contracte, cele cu grecii de la Intracom si Intralot expira pe 30 noiembrie 2013. De fiecare data, Loteria Romana i-a ingorat total. Dupa insistentele firmei Merkur, Loteria a facut un efort sa le transmita un raspuns la solicitari. Raspunsul este halucinant. In prezent, Loteria Romana se afla in proces de selectie a unui potential partener pentru desfasurarea activitatii de videoloterie VLT), proces aflat in desfasurare, fapt pentru care, in acest moment nu putem da curs solicitarii d-voastra. Cu alte cuvinte, nu ne mai deranjati, ca negociem cu unul de-ai nostri!.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )