Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie istorica pentru Real Madrid in finala Ligii Campionilor

Online Sport Online Sport,
Victorie istorica pentru Real Madrid in finala Ligii Campionilor

Echipa Real Madrid a castigat, sambata seara, pentru al doilea an consecutiv Liga Campionilor, dupa ce a invins-o pe Juventus Torino in finala de la Cardiff, cu 4-1 1-1). Real Madrid cucereste astfel al 12-lea trofeu din istorie si devine prima echipa care castiga de doua ori la rand competitia in actualul format. continuă pe Online Sport

Finala Ligii Campionilor. Real Madrid si Juventus, la egalitate, la finalul primei reprize

Juventus Torino si Real Madrid se confrunta, sambata seara, pe arena The National Stadium of Wales din Cardiff, in finala Ligii Campionilor.

10 lucruri pe care nu le stiai despre finala Ligii Campionilor, Juventus Real Madrid

Sambata, de la ora 21:45, are loc finala Ligii Campionilor 2017, intre Juventus si Real Madrid. Este a 25-a finala din istoria moderna a Champions League si a 62-a din istoria completa a competitiei.

Juventus - Real Madrid LIVE text. Deschidere de scor in finala Ligii Campionilor

Real Madrid a deschis scorul in finala Ligii Campionilor prin golgheterul all-time Cristiano Ronaldo. Dupa mai multe ocazii ale torinezilor, portughezul a deschis scorul in minutul 20, cu un sut plasat din.

JUVENTUS - REAL MADRID LIVE. ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR - VIDEO

ONLINE STREAM Finala LIGII CAMPIONILOR - VIDEO. FinalaLigii Campionilorse va disputa in acest an, pe Milennium Stadium dinCardiff,intre cele mai in f.

Cersetori alungati din oras, inainte de finala Ligii Campionilor. Ne trateaza ca pe niste deseuri

Oamenilor care traiesc pe strazile din Cardiff li s-a ordonat sa paraseasca orasul, sau cel putin centrul orasului, cu putin timp inainte de finala Ligii Campionilor, de sambata seara, scrie.

Presa din Spania dezvaluie echipa pe care o va folosi Zidane in finala Ligii Campionilor

Juventus Torino si Real Madrid se vor intalni sambata seara, de la ora 21. 45, la Cardiff, in ultimul act al Ligii Campionilor.

Mega eveniment: in cate tari se va transmite finala Ligii Campionilor. Concert fabulos inainte de meci

Juventus si Real Madrid joaca, diseara ora 21. 45, Pro TV, Dolce Sport), in confruntarea care va incheia sezonul european.

Real Madrid cucereste Liga Campionilor

Echipa Real Madrid a castigat, sambata seara, pentru al doilea an consecutiv Liga Campionilor, dupa ce a invins-o pe Juventus Torino in finala de la Cardiff, cu 4-1 1-1). Real Madrid cucereste astfel al 12-lea trofeu din istorie si devine prima echipa care castiga de doua ori la rand competitia in actualul format.

Real Madrid sau Juventus Torino? Doi giganti ai fotbalului european se infrunta in cea de-a 62-a finala a Ligii Campionilor

Campioana Spaniei, Real Madrid, o intalneste sambata, in finala celei mai importante competitii intercluburi din lume, pe Juventus Torino, castigatoarea titlului in Serie A. Meciul se disputa de la ora 21. 45 si va fi transmis de ProTV si Dolce Sport.

REAL MADRID-JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE PRO TV. Finala REAL MADRID-JUVENTUS TORINO LIVE VIDEO ONLINE STREAM LIVE

Juventus Torino si Real Madrid, detinatoarea trofeului, joaca finala Ligii Campionilor la fotbal, sambata, la Cardiff, de la 21,45, ora Romaniei. Cele doua echipe s-au infruntat.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )