Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie pentru Simona Halep in turul doi al turneului de la Roma

Antena3 Antena3,
Victorie pentru Simona Halep in turul doi al turneului de la Roma

Simona Halep a castigat in turul doi al turneului de la Roma, scor 6 - 3, 6 - 0, in fata americancei Alison Riske. Aceasta a fost prima confruntare dintre romanca si jucatoarea din Statele Unite, clasata pe. continuă pe Antena3

Prima victorie pentru Simona Halep la Roma

Simona Halep si-a facut revenirea in circuit, marti, la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a debutat cu dreptul in turneul de dublu.

Simona Halep debuteaza marti la Roma

Pentru Simona Halep ziua de marti marcheaza debutul sau in turneul WTA de la Roma, competitie unde in urma cu doi isi incepea ascensiunea spre elita tenisului feminin.

Traseu complicat pentru Simona Halep la Roma

La fel ca si la Madrid, elita tenisului feminin va participa la Roma in cadrul turneului WTA Premier 5 dotat cu premii totale in valoare de 2. 1 milioane de dolari.

WTA: Irina-Camelia Begu a urcat pe 31 - Simona Halep se mentine pe doi

Dupa ce a ajuns pana in sferturile turneului Premier de la Madrid, Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 31 in ierarhia WTA. Simona Halep se mentine pe doi, in timp ce lider ramane Serena Williams.

Simona Halep: Turneul de la Roma este unul special pentru mine

Jucatoarea Simona Halep va participa in aceasta saptamana la turneul WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari, turneu unde in 2013 a inceput practic ascensiunea spre al doilea loc in clasamentul mondial si cele 11 titluri obtinute la simplu.

Am cucerit Roma. Victorii pe linie pentru Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea in Italia

Zi mare pentru romanii angrenati inturneul de tenis de la Roma. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in optimile de finala ale competitiei feminine, iar perecheaFlorin Mergea - Rohan Bopanna s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului masculin, acolo unde vor intalni cuplul Horia Tecau - Jean Rojer.

Roma 2015: Simona Halep, in turul al treilea, dupa ce a trecut de Riske, scor 6-3, 6-0

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, s-a calificat in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Roma, dupa ce a eliminat-o pe americanca Alison Riske, 45 WTA, cu scorul de 6-3, 6-0.

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA).

GAME cu GAME Simona Halep in turul 2 la Roma

Simona Halep si-ainceputparcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Roma (12:00)

Simona Halep isi incepe parcursul in turneul de simplu de la Roma, miercuri cu incepere de la ora 12:00, contra americancei Alison Riske.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )