Libnet.ro
UNICEF

09:15

Am cucerit Roma. Victorii pe linie pentru Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea in Italia

Adevărul Adevărul,
Am cucerit Roma. Victorii pe linie pentru Simona Halep, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Florin Mergea in Italia

Zi mare pentru romanii angrenati inturneul de tenis de la Roma. Simona Halep, Irina Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in optimile de finala ale competitiei feminine, iar perecheaFlorin Mergea - Rohan Bopanna s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului masculin, acolo unde vor intalni cuplul Horia Tecau - Jean Rojer. continuă pe Adevărul

Victorie pentru Simona Halep in turul doi al turneului de la Roma

Simona Halep a castigat in turul doi al turneului de la Roma, scor 6 - 3, 6 - 0, in fata americancei Alison Riske. Aceasta a fost prima confruntare dintre romanca si jucatoarea din Statele Unite, clasata pe.

Prima victorie pentru Simona Halep la Roma

Simona Halep si-a facut revenirea in circuit, marti, la turneul WTA Premier 5 de la Roma, unde a debutat cu dreptul in turneul de dublu.

Traseu complicat pentru Simona Halep la Roma

La fel ca si la Madrid, elita tenisului feminin va participa la Roma in cadrul turneului WTA Premier 5 dotat cu premii totale in valoare de 2. 1 milioane de dolari.

Simona Halep la Roma/ S-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

Simona Halep la Roma: s-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA).

Simona Halep debuteaza marti la Roma

Pentru Simona Halep ziua de marti marcheaza debutul sau in turneul WTA de la Roma, competitie unde in urma cu doi isi incepea ascensiunea spre elita tenisului feminin.

Zi plina de tenis, patru romance joaca la Roma: Simona Halep, Irina Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu

Jucatoarele Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Simona Halep si Monica Niculescu vor evolua, marti, in probele de simplu si de dublu la turneul de categorie Premier 5 de la Roma, conform programului anuntat pe site-ul oficial al competitiei.

WTA Roma: Victorii superbe pentru romani: Begu a eliminat-o pe Kerber in doua seturi, Dulgheru a trecut de Safarova, iar Mergea se va duela la dublu cu Tecau/ Halep - Venus Williams in sferturi

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 31 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 6-3, pe Angelique Kerber Germania), cap de serie numarul 9 si pozitia 11 in ierarhia mondiala, potrivit Mediafax. Dulgheru a invins-o, in turul doi, cu scorul de 1-6, 6-4, 7-6 6), dupa doua ore si 28 de minute, pe Lucie Safarova Cehia), cap de serie numarul 12 si pozitia 14 in ierarhia mondiala. Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finala ale turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori, joi, in jurul orei 14. 00, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roma dupa o victorie categorica

Revenita in circuit dupa dusul rece de la Madrid, unde a fost eliminata in primul tur, Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a obtine victoria in fata americancei Alison Riske, in turul 2 la Roma. Pentru Halep aceasta este a 27-a victorie obtinuta in 2015.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )