Libnet.ro
UNICEF

20:30

VIDEO 11 noi rezultate Euro NCAP pentru siguranta masinilor. Electricul BMW i3 are 4 stele din 5

Hotnews Hotnews,
 VIDEO 11 noi rezultate Euro NCAP pentru siguranta masinilor. Electricul BMW i3 are 4 stele din 5

Euro NCAP a publicat rezultatele testelor de impact pentru 11 masini, printre care si electricul BMW i3. Aceasta masina a obtinut patru stele din cinci posibile, la fel ca SUV-ul de oras Ford EcoSport, Nissan Note si Volkswagen T5. Mercedes-Benz Citan versiunea pentru pasageri a fost retestat dupa rezultatul dezamagitor de trei stele obtinut anterior, iar acum a reusit sa urce in categoria masinilor de 4 stele din 5. Restul masinilor testate Maserati Ghibli, Infiniti Q50, Ford Tourneo Connect, Mazda3, Mitsubishi Outlander PHEV, Peugeot 308 au obtinut 5 stele din 5. continuă pe Hotnews

Cinci stele Euro NCAP pentru noua Mazda3

Un alt autovehicul care sfideaza conventionalul, un alt scor de top - noua Mazda3 a primit punctajul maxim de cinci stele de la Euro NCAP. Cel mai nou model Mazda este astfel cea mai sigura masina compacta disponibila in Europa testata de Euro NCAP pana in acest moment al anului.

Mitsubishi Outlander PHEV primeste 5 stele la testul de impact Euro NCAP 2013

Mitsubishi Outlander PHEV primeste 5 stele la testul de impact Euro NCAP 2013 Cu scopul de a dezvolta productia autovehiculelor electrice EV si PHEV*) astfel incat acestea sa reprezinte 20% din totalul productiei, pana in 2020, Mitsubishi Motors Corporation isi propune, totodata, ca aceste autovehicule electrice sa cucereasca piata.

Conceptul de siguranta BMW i3 probat la testele Euro NCAP

Primul automobil electric de serie al BMW Group primeste rating de 5 stele pentru protectia pasagerilor si copiilor.

Cel putin 12 miliarde euro, necesarul pentru a pune infrastructura medicala la punct

Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, a declarat, in cadrul unei emisiuni televizate, ca necesarul care i-ar trebui tarii noastre astfel incat toata infrastructura sa fie la cea mai inalta performanta se ridica la cel putin 12 miliarde de euro, informeaza sursele de presa.

Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation: In Romania am lucrat cu RCSRDS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga/Nici un detaliu despre investitia de peste 100 milioane de euro anuntata pentru piata din Romania

Furnizam echipamente pentru retele foarte rapide de internet, iar in Romania am lucrat cu RDSRCS pentru a furniza cel mai rapid internet de banda larga, a declarat marti Cui Jia, vicepresedinte ZTE Corporation in cadrul forumului economic China-Europa Centrala si de Est. Intrebata despre investitia de 100 milioane euro care va fi demarata pe piata din Romania in acest an, aceasta a spus ca intentioneaza sa investeasca in Romania dar nu poate da detalii. Ministrul Comunicatiilor a spus ca nu comenteaza.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2593 seconds )