Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO 48 de raniti in urma unui accident feroviar in Barcelona: trenul a ramas fara frane

Adevărul Adevărul,
VIDEO 48 de raniti in urma unui accident feroviar in Barcelona: trenul a ramas fara frane

Cel putin 48 de oameni au fost raniti, dintre care cinci grav, in gara Franta din Barcelona, dupa ce un tren de navetisti nu a mai putut frana si a intrat in stalpul de beton de la capatul liniei. continuă pe Adevărul

UPDATE 54 de raniti, printre care si un roman, in urma unui accident de tren in Barcelona

Cel putin 54 de oameni au fost raniti, dintre care 20 in stare grava, in gara Francia din Barcelona, dupa ce un tren de navetisti nu a mai putut frana si a intrat in stalpul de beton de la capatul liniei. Printre raniti se afla si un romani, informeaza Ministerul roman de Externe.

VIDEO Un tren din Barcelona a ramas fara frane cand intra in gara: 48 de persoane au fost ranite

Cel putin 48 de oameni au fost raniti, dintre care cinci grav, in gara Franta din Barcelona, dupa ce un tren de navetisti nu a mai putut frana si a intrat in stalpul de beton de la capatul liniei.

Bacau: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident produs pe DN 2, in care au fost implicate un TIR si doua camioane

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2, in judetul Bacau, si in care au fost implicate un TIR si doua camioane stationate in afara soselei, relateaza News. ro.

Bacau: Un mort si doi raniti grav, in urma unui accident produs pe DN 2, in care au fost implicate un TIR si doua camioane

Un sofer de 49 de ani, din judetul Iasi, a murit in timp ce incerca sa repare un camion, iar alte doua persoane au fost ranite grav, in urma unui accident produs, miercuri seara, pe DN 2, in judetul Bacau, si in care au fost implicate un TIR si doua camioane stationate in afara soselei, potrivit news. ro.

VIDEO 48 de persoane au fost ranite in Barcelona in urma unui accident in gara Francia

Un tren a intrat vineri in coliziune cu platforma garii Francia din Barcelona ranind 48 de persoane, au spus serviciile de urgenta, relateaza Reuters. Nu a fost raportat niciun mort.

VIDEOCel putin 48 de persoane au fost ranite in Barcelona in urma unui accident in gara Francia

Un tren a intrat vineri in coliziune cu platforma garii Francia din Barcelona ranind 48 de persoane, au spus serviciile de urgenta, relateaza Reuters. Nu a fost raportat niciun mort.

Tragedie pe o autostrada din Ungaria: 3 romani au decedat si alti 6 sunt raniti in urma unui accident (VIDEO)

UPDATE: Purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe, Paul Ciocoiu, a afirmat in direct pentru B1TV ca echipele consulare sunt in legatura cu autoritatile maghiare privind accidentul produs.

Un politist a murit iar un jandarm a ajuns la spital in urma unui accident in apropiere de Vama Veche

Joi dimineata a avut loc un accident de circulatie la 2 Mai, in urma caruia un politist aflat in misiune si-a pierdut viata, iar un jandarm, din aceeasi masina, a ajuns la spital, in stare grava.

Un politist a murit si un jandarm a ajuns la spital in urma unui accident in apropiere de Vama Veche

Un politist din Vaslui, in varsta de 53 de ani, care a fost detasat pe litoral, a murit, in cursul noptii de miercuri spre joi, intr-un accident petrecut intre localitatile 2 Mai si Vama Veche, iar un jandarm aflat in acelasi autoturism a fost ranit, avand patru coaste fracturate.

FOTO + VIDEO. Accident feroviar grav in Barcelona, cu 54 de raniti. Un roman se afla printre victime. Precizarile MAE

48 de persoane au fost ranite, dintre care cinci sunt in stare critica, in urma unui incident feroviar care a avut loc intr-o gara din Barcelona. Trenul nu a franat si s-a izbit violent de peron.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )