Libnet.ro
UNICEF

21:00

VIDEO Un tren din Barcelona a ramas fara frane cand intra in gara: 48 de persoane au fost ranite

Adevărul Adevărul,
VIDEO Un tren din Barcelona a ramas fara frane cand intra in gara: 48 de persoane au fost ranite

Cel putin 48 de oameni au fost raniti, dintre care cinci grav, in gara Franta din Barcelona, dupa ce un tren de navetisti nu a mai putut frana si a intrat in stalpul de beton de la capatul liniei. continuă pe Adevărul

VIDEO 48 de raniti in urma unui accident feroviar in Barcelona: trenul a ramas fara frane

Cel putin 48 de oameni au fost raniti, dintre care cinci grav, in gara Franta din Barcelona, dupa ce un tren de navetisti nu a mai putut frana si a intrat in stalpul de beton de la capatul liniei.

Probleme pentru Mihail Saakasvili: Fostul guvernator al regiunii Odessa a ramas fara cetatenia ucraineana

Fostului guvernator al regiunii Odessa si, totodata, fostul presedinte al Georgiei, Mihail Saakasvili, a ramas fara cetatenia ucraineana. Cunoscut drept critic vehement al regimului de la Kremlin,.

Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona

UPDATE: Autoritatile locale au confirmat existenta unui cetatean roman printre victimele accidentului feroviar din Barcelona. Romanul se afla internat intr-o unitate spitaliceasca din.

Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona. Care este starea sa (FOTO)

Un roman se afla printre persoanele ranite in urma accudentului de vineri dimineata din gara Franta, din Barcelona. MAE a anuntat intr-un comunicat de presa ca cetateanul roman se.

26 de localitati din Moldova au ramas fara lumina

26 de localitati din zece raioane ale tarii au ramas fara energie electrica in urma ploilor. Conform datelor operative ale Serviciului Protectiei Civile si Situatiilor Exceptionale, catre ora 07. 00 dimineata, de la curent electric ramaneau deconectate sate din raioanele Orhei, Stefan Voda, Causeni, Anenii Noi, Cahul, Cantemir, Leova, Dubasari, Soldanesti si Floresti, transmite IPN.

Ministerul Afacerilor Externe: Un roman, printre victimele accidentului feroviar din Barcelona

Un roman a fost ranit in accidentul feroviar produs vineri in Barcelona, acesta fiind internat intr-un spital cu rani usoare, anunta Ministerul Afacerilor Externe. Oficiul Consular a contactat spitalul pentru a obtine informatii suplimentare cu privire la situatia acestuia.

Alerta la MAE, dupa accidentul feroviar din Barcelona. Anunt de ultima ora

Consulatul General al Romaniei la Barcelona are in atentie accidentul feroviar produs vineri in aceasta localitate si a intreprins, in regim de urgenta, demersuri pe langa.

VIDEO Incidentul din timpul discursului lui Viktor Orban laTusnad: Cel care a agresat-o pe femeia ce protesta, un fotograf de nunti

Fotograful de nunti Aron Borbath este cel care a agresat-o, sambata, pe femeia care a vrut sa protesteze in timpul discursului sustinut de premierul ungar Viktor Orban la Universitatea de Vara Tusvanyos de la Baile Tusnad, scrie The Budapest Beacon. Publicatia citata scrie de asemenea ca sotia lui Borbath ar fi angajata a consulatului Ungariei din Miercurea Ciuc.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )