Libnet.ro
UNICEF

08:00

VIDEO Accident rutier cu trei masini, petrecut pe DN 7, la intrarea in Deva: un drumar a fost ranit in impact

Adevărul Adevărul,
VIDEO Accident rutier cu trei masini, petrecut pe DN 7, la intrarea in Deva: un drumar a fost ranit in impact

Un angajat care efectua lucrari de reparatii pe Drumul National 7, la intrarea in municipiul Deva, dinspre Arad, a fost ranit in urma unui accident rutier in care au fost implicate trei masini. Si un sofer a avut de suferit. continuă pe Adevărul

Viceprimar din Caransebes, implicat intr-un accident rutier: Trei persoane au murit

Viceprimarul Municipiului Caransebes a fost implicat intr-un accident rutier in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata, scrie banatulazi. ro. Cei trei oameni aflati intr-un autoturism au.

Cinci romani au murit intr-un accident rutier, pe autostrada M6, in Marea Britanie

Cinci romani au murit, iar un altul a fost ranit, miercuri, intr-un accident rutier produs pe autostrada M6, in apropierea localitatii Stoke-on-Trent din Marea Britanie, releva un comunicat al ambasadei Romaniei la Londra dat joi publicitatii.

Directorul de productie al companiei Elit, decedat in accident rutier pe autostrada. Conducea cu 208 kilometri pe ora FOTO

Un barbat in varsta de 46 de ani, director de productie la compania elit Sebes si proprietar al hotelului Karlhof din Sebes, adecedat, miercuri seara, in urma unui accident rutier produs pe autostrada A1 Sebes Sibiu. Silviu Putan a pierdut controlul masinii si a intrat in parapeti.

Doi romani au murit in Marea Britanie, intr-un accident rutier teribil

Doi romani si-au pierdut viata intr-un accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie in care au fost implicate un autoturism si un camion, potrivit.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un.

Doi romani morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion.

Doi romani, morti intr-un accident rutier produs in Marea Britanie

Cinci persoane si-au pierdut viata, iar alta este in stare critica, in urma unui accident rutier produs miercuri dimineata pe o autostrada din Marea Britanie si in care au fost implicate un autoturism si un camion. Printre victime se afla si doi soti originari din localitatea Tulnici din judetul Vrancea, care plecasera din tara pentru un loc de munca mai bine platit, spune primarul comunei din care provin cei doi romani.

Tragedie pe DN6: Trei persoane si-au pierdut viata intr-un teribil accident rutier intre Orsova si Toplet (VIDEO)

Graba si neatentia sunt cei mai mari inamici ai soferilor si, de cele mai multe ori, curma vieti. Asa s-a intamplat si pe DN 6, intre localitatile Orsova si Toplet, unde trei persoane.

Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata intr-un grav accident rutier

Accident grav, marti seara, in Prahova. Un tanar de 21 de ani si-a pierdut viata si o alta persoana a fost ranita. Echipajele de descarcerare au intervenit pentru a scoate trupul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3977 seconds )