Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Acord de incetarea a focului in estul Ucrainei, incepand cu ora 17.00

Adevărul Adevărul,
VIDEO Acord de incetarea a focului in estul Ucrainei, incepand cu ora 17.00

La Minsk a fost semnat un protocol de incetare a focului incepand cu ora 18:00 17. 00 ora Romaniei), in urma negocierilor dintre OSCE-Rusia-Ucraina si liderii separatistilor de la Donetk si Lugansk, scrie presa ucrainenana citand surse apropiate de negocitorii de la Kiev. Documentul semnat contine 14 puncte printre care incetarea focului si schimbul de prizonieri. continuă pe Adevărul

VIDEO Acord de incetarea a focului in estul Ucrainei, incepand cu ora 18.00

La Minsk a fost semnat un protocol de incetare a focului incepand cu ora 18:00 , in urma negocierilor dintre OSCE-Rusia-Ucraina si liderii separatistilor de la Donetk si Lugansk, scrie presa ucraineana citand surse apropiate de negocitorii de la Kiev. Documentul semnat contine 14 puncte printre care incetarea focului si schimbul de prizonieri.

Petro Porosenko anunta incetarea focului in Ucraina: Kievul si separatistii, acord preliminar de armistitiu

Reprezentanti ai Guvernului de la Kiev au semnat cu rebelii prorusi, la Minsk, un acord preliminar pentru incetarea focului in estul Ucrainei, anunta presedintele ucrainean Petro Porosenko, potrivit BBC.

Liderii separatistilor prorusi din estul Ucrainei, pregatiti pentru o incetare a focului

Liderii separatistii prorusi din estul Ucrainei sunt pregatiti sa ceara vineri o incetare a focului, in cazul in care se va ajunge la un acord privind pacea cu Rusia, anuntata de presedintele ucrainean.

Vladimir Putin si Petro Porosenko au ajuns la un acord privind un armistitiu in estul Ucrainei. Moscova neaga existenta acestui acord

UPDATE 12:19 Oficialii de la Moscova neaga ca s-ar fi ajuns la un astfel de acord intre cei doi presedinti, Kremlinul insistand ca nu exista un conflict armat pentru a fi astfel necesar un.

Planul de pace in sapte puncte propus de Vladimir Putin pentru pacea in sud-estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a prezentat un plan de sapte puncte pentru stabilizarea situatiei de criza din sud-estul Ucrainei. Acesta prevede in principal ca guvernul ucrainean sa-si retraga trupele din apropierea oraselor si ca separatistii sa opreasca contraofensiva lansata cu o saptamana in urma.

Plan de PACE PENTRU UCRAINA. Kievul si separatistii prorusi au semnat un acord preliminar de armistitiu

Reprezentanti ai Guvernului ucrainean si rebelilor prorusi care s-au intalnit la Minsk au semnat vineri un protocol preliminar pentru incetarea focului in estul Ucrainei, anunta presedintele ucrainean Petro.

Vladimir Putin si Petro Porosenko au ajuns la un acord privind un armistitiu permanent in estul Ucrainei

Presedintia de la Kiev anunta ca Petro Porosenko si omologul sau rus, Vladimir Putin, au purtat o convorbire telefonica, ajungand la un acord privind un armistitiu in Ucraina, citeaza AFP. Presedintele.

Liderii prorusi din Donetk si Lugansk sunt pregatiti sa ordone vineri incetarea focului

Liderii autoproclamatelor republici populare Donetk si Lugansk au declarat, joi, ca sunt gata sa dea vineri ordin de incetare a focului, scrie RIA Novosti. Conditia ridicata de acestia este ca oficialii de la.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )