Libnet.ro
UNICEF

17:30

Liderii separatistilor prorusi din estul Ucrainei, pregatiti pentru o incetare a focului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liderii separatistilor prorusi din estul Ucrainei, pregatiti pentru o incetare a focului

Liderii separatistii prorusi din estul Ucrainei sunt pregatiti sa ceara vineri o incetare a focului, in cazul in care se va ajunge la un acord privind pacea cu Rusia, anuntata de presedintele ucrainean. continuă pe Wall-Street Ro

UCRAINA: 15 soldati ucisi si 49 raniti, in luptele din estul tarii in ultimele 24 de ore

Trupele ucrainene s-au retras de pe aeroportul din Lugansk, bastion al separatistilor prorusi din estul tarii, dupa ce au fost tinta tirurilor de artilerie ale armatei ruse. Anterior, ministrul ucrainean al Apararii, Valeri Gheletei, afirmase ca trupele rusesti sunt prezente la Donetk si Lugansk, capitalele regionale ale estului Ucrainei.

ONU: Peste 500.000 de oameni si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei

Conform acestui bilant actualizat, pe langa cele 240. 000 de persoane care s-au mutat in alte locuri din Ucraina, alte 260. 000 de persoane au cerut azil sau statut de refugiat in Rusia, potrivit autoritatilor ruse, a declarat purtatorul de cuvant al UNHCR Adrian Edwards.

Tusk: Exista pericolul unui razboi nu numai in estul Ucrainei

Tusk a mai spus ca la summitului NATO din aceasta saptamana, liderii tarilor membre vor reflecta impreuna la o noua politica ce va avea ca obiectiv principal securitatea si eficienta actiunii comunitatii noastre occidentale in fata amenintarii unui razboi nu numai in estul Ucrainei.

Planul de pace in sapte puncte propus de Vladimir Putin pentru pacea in sud-estul Ucrainei

Presedintele rus Vladimir Putin a prezentat un plan de sapte puncte pentru stabilizarea situatiei de criza din sud-estul Ucrainei. Acesta prevede in principal ca guvernul ucrainean sa-si retraga trupele din apropierea oraselor si ca separatistii sa opreasca contraofensiva lansata cu o saptamana in urma.

Premierul Poloniei a avertizat asupra pericolelor unui razboi nu numai in estul Ucrainei

Premierul Poloniei, Donald Tusk, a avertizat asupra pericolelor unui razboi nu numai in estul Ucrainei, in timpul unui discurs rostit luni in timpul ceremoniilor care marcheaza implinirea a 75 de ani de la.

Fotografii cu Putin, folosite ca tinta intr-un poligon din vestul Ucrainei

Poligonul din orasul Liov, din vestul Ucrainei, foloseste fotografii cu imaginea presedintelui rus Vladimir Putin ca tinta pentru exercitii de tragere, relateaza The Independent, in pagina online.

Liderii prorusi din Donetk si Lugansk sunt pregatiti sa ordone vineri incetarea focului

Liderii autoproclamatelor republici populare Donetk si Lugansk au declarat, joi, ca sunt gata sa dea vineri ordin de incetare a focului, scrie RIA Novosti. Conditia ridicata de acestia este ca oficialii de la.

Vladimir Putin si Petro Porosenko au ajuns la un acord privind un armistitiu in estul Ucrainei. Moscova neaga existenta acestui acord

UPDATE 12:19 Oficialii de la Moscova neaga ca s-ar fi ajuns la un astfel de acord intre cei doi presedinti, Kremlinul insistand ca nu exista un conflict armat pentru a fi astfel necesar un.

Barack Obama efectueaza o vizita in Estonia, in contextul actiunilor militare ilegale ale Rusiei in estul Ucrainei

Presedintele american Barack Obama efectueaza o vizita inEstonia, ajungand miercuri la Tallin pentru a marca angajamentulSUA alaturi de tarile baltice, relateazaAFP. Vizita lui Obama.

Ucraina: Peste 500.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii

Peste 500. 000 de persoane din Ucraina si-au parasit locuintele din cauza conflictului din estul tarii. Dintre acestea 260. 000 s-au mutat in alte parti ale Ucrainei si tot atatea s-au refugiat in Rusia, a.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )