Libnet.ro
UNICEF

07:45

Plan de PACE PENTRU UCRAINA. Kievul si separatistii prorusi au semnat un acord preliminar de armistitiu

Antena3 Antena3,
Plan de PACE PENTRU UCRAINA. Kievul si separatistii prorusi au semnat un acord preliminar de armistitiu

Reprezentanti ai Guvernului ucrainean si rebelilor prorusi care s-au intalnit la Minsk au semnat vineri un protocol preliminar pentru incetarea focului in estul Ucrainei, anunta presedintele ucrainean Petro. continuă pe Antena3

Separatistii prorusi confirma semnarea armistitiului. Asta nu inseamna ca renuntam sa ne despartim de Ucraina, spune un reprezentant al rebelilor

Separatistii prorusi au semnat la Minsk un acord cu Kievul in vederea unei incetari a focului vineri, incepand de la ora 15. 00, ora Romaniei), dar spera in continuare sa se desparta de Ucraina, a.

Petro Porosenko anunta incetarea focului in Ucraina: Kievul si separatistii, acord preliminar de armistitiu

Reprezentanti ai Guvernului de la Kiev au semnat cu rebelii prorusi, la Minsk, un acord preliminar pentru incetarea focului in estul Ucrainei, anunta presedintele ucrainean Petro Porosenko, potrivit BBC.

UCRAINA: Liderii insurgentilor, pregatiti sa ordone iNCETAREA FOCULUI vineri

Porosenko: Maine, vineri, la Minsk, urmeaza sa fie semnat un document care prevede etapele implementarii unui plan de pace pentru Ucraina. Prevederea-cheie a acestui plan este un armistitiu.

UCRAINA: Liderii insurgentilor, pregatiti sa ordone VINERI iNCETAREA FOCULUI

Porosenko: Maine, vineri, la Minsk, urmeaza sa fie semnat un document care prevede etapele implementarii unui plan de pace pentru Ucraina. Prevederea-cheie a acestui plan este un armistitiu.

LIVE TEXT Summitul istoric al NATO, ziua a 2-a. Sprijinul aliatilor pentru Ucraina e sub asteptarile Kievului. Azi vom vedea deciziile finale privind apararea estului Europei in fata agresiunii Rusiei

A doua zi si ultima a summitului istoric NATO din Ucraina incepe vineri pe fondul dezamagirii publice fata de lipsa de reactie a liderilor occidentali in fata agresiunii evidente a Rusiei in Ucraina. NATO a promis joi Ucrainei citeva tipuri de sprijin, nici unul constind in armamentul cerut de presedintele Petro Porosenko in intilnirea oficiala cu liderii statelor membre. SIngura veste buna pentru Ucraina, anuntata de Porosenko, este ca anumite state membre au promis ajutor in armament letal, dar fara a le nominaliza. In ce priveste Romania, astazi aflam oficial modul in care NATO va asigura Bucurestiul de sustinere in fata unei posibile agresiuni a Rusiei. Surse militare au declarat ieri pentru HotNews. ro ca la summit se va lua decizia amplasarii unui centru de comanda in Romania, in timp ce Europa FM a aflat ca Alianta are, in sfirsit, un plan de contingenta pentru Romania. ----------------------Ora 10. 46: La ora 11. 00 incepe intilnirea ministrilor Apararii din NATO cu reprezentantii unor state si institutii internationale. La 11. 30 incepe prima reuniune de azi a sefilor de stat de si guvern din statele membre NATO. La ora 15. 00 va avea loc a doua reuniune a liderilorUrmariti LIVE TEXT pe HotNews. ro principalele evenimente ale ultimei zile de la Summitul NATO.

LIVE TEXT Summitul istoric al NATO, ziua a 2-a. Sprijinul aliatilor pentru Ucraina e sub asteptarile Kievului. Azi vom vedea deciziile finale privind apararea estului Europei in fata agresiunii Rusiei. Basescu, scurta discutie cu Obama

A doua zi si ultima a summitului istoric NATO din Ucraina incepe vineri pe fondul dezamagirii publice fata de lipsa de reactie a liderilor occidentali in fata agresiunii evidente a Rusiei in Ucraina. NATO a promis joi Ucrainei citeva tipuri de sprijin, nici unul constind in armamentul cerut de presedintele Petro Porosenko in intilnirea oficiala cu liderii statelor membre. SIngura veste buna pentru Ucraina, anuntata de Porosenko, este ca anumite state membre au promis ajutor in armament letal, dar fara a le nominaliza. In ce priveste Romania, astazi aflam oficial modul in care NATO va asigura Bucurestiul de sustinere in fata unei posibile agresiuni a Rusiei. Surse militare au declarat ieri pentru HotNews. ro ca la summit se va lua decizia amplasarii unui centru de comanda in Romania, in timp ce Europa FM a aflat ca Alianta are, in sfirsit, un plan de contingenta pentru Romania. ----------------------Ora 11. 18: Traian Basescu si Barack Obama au purtat o scurta discutie de citeva minute in marja summitului NATO. O fotografie a fost postata pe contul de Facebook Alaturi de Presedintele Nostru. Discutia a avut loc in drum spre sedinta sefilor de stat si de guvern. Ora 11. 00: Si un detaliu de atmosfera: linistea diminetii din cochetul resort unde are loc summitul a fost sparta de zborurile demonstrative ale catorva formatiuni de avioane de luptaOra 10. 46: La ora 11. 00 incepe intilnirea ministrilor Apararii din NATO cu reprezentantii unor state si institutii internationale. La 11. 30 incepe prima reuniune de azi a sefilor de stat de si guvern din statele membre NATO. La ora 15. 00 va avea loc a doua reuniune a liderilorUrmariti LIVE TEXT pe HotNews. ro principalele evenimente ale ultimei zile de la Summitul NATO.

FMI: Un ajutor suplimentar ar fi necesar pentru Ucraina, daca luptele continua si in 2015

Ucraina nu va putea sa indeplineasca toate tintele asumate in programul stand by in valoare de 17 miliarde dolari convenit in luna martie din cauza luptelor care continua in estul tarii si a disputei cu Gazprom pe tema pretului gazelor naturale, a anuntat marti Fondul Monetar International, transmite Reuters.

Iateniuk: Planul lui Putin pentru Ucraina este praf in ochi pentru occidentali

Premierul ucrainean Arseni Iateniuk a respins planul de solutionare a conflictului din estul separatist prorus al Ucrainei prezentat miercuri de catre Vladimir Putin, apreciind ca este vorba despre praf in ochi pentru evitarea sanctiunilor occidentale, relateaza. Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )