Libnet.ro
UNICEF

00:07

VIDEO. Alegeri SUA: Trump ii acuza pe Barack Obama si Hillary Clinton ca ar fi creat reteaua Stat Islamic

România Liberă România Liberă,
VIDEO. Alegeri SUA: Trump ii acuza pe Barack Obama si Hillary Clinton ca ar fi creat reteaua Stat Islamic

Donald Trump, candidatul republican la alegerile prezidentale americane, a declarat ca presedintele Barack Obama si democrata Hillary Clinton au fondat reteaua terorista Stat Islamic SI), relateaza Politico. com, preluat de Mediafax. continuă pe România Liberă

Alegeri SUA 2016. Donald Trump il acuza pe Barack Obama de crearea gruparii jihadiste Statul Islamic VIDEO

Candidatul republican in cursa pentru Casa Alba, Donald Trump, l-a acuzat miercuri seara pe presedintele american Barack Obama ca ar fi creatorul gruparii jihadiste Statul Islamic, iar pe rivala sa democrata ca ar fi cofondatoare a acestei grupari, releva AFP.

VIDEO Alegeri SUA. Lovituri sub centura in campania americana

Republicanul Donald Trump duce o lupta stransa pentru sefia Biroului Oval cu rivala sa, democrata Hillary Clinton, magnatul din domeniul imobiliarelor neezitand sa recurga la atacuri murdare.

Petrecere cu celebritati la Casa Alba: Barack Obama si-a sarbatorit ultima zi de nastere in calitate de presedinte al SUA (VIDEO)

Presedintele american Barack Obama si-a sarbatorit ultima zi de nastere in calitate de sef al Statelor Unite, alaturi de mai multi invitati de renume mondial, arata B1 TV. Cu ocazia implinirii.

Alegeri SUA 2016. Lovituri sub centura in campania americana VIDEO

Republicanul Donald Trump duce o lupta stransa pentru sefia Biroului Oval cu rivala sa, democrata Hillary Clinton, magnatul din domeniul imobiliarelor neezitand sa recurga la atacuri murdare.

Alegeri SUA 2016. Apelul lui Trump la posesorii de arme de foc de a o opri pe Clinton pune pe jar America

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a provocat un nou scandal, dupa ce a facut declaratii cu privire la pozitia contracandidatei sale democrate Hillary Clinton in problema armelor de foc considerate ca fiind de fapt un apel la violenta.

Alegeri SUA 2016. Trump a cheltuit de 11 ori mai putin decat Clinton pentru publicitatea electorala la posturile de televiziune

Candidatul republican Donald Trump, fost star de televiziune, a ales sa cheltuiasca de 11 ori mai putin pe publicitatea electorala televizata decat rivala sa democrata Hillary Clinton, preferand sa se concentreze pe promovarea online, relateaza NBC News.

Alegeri SUA 2016. Donald Trump incearca sa-si revigoreze campania prin propuneri economice soc

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, devansat in sondaje de candidata democrata Hillary Clinton, a incercat sa-si revigoreze campania electorala propunand o serie de masuri soc in sectorul economic, un domeniu in care o considera vulnerabila pe rivala sa.

Alegeri SUA 2016: Parintii a doi cetateni americani ucisi in atacul asupra ambasadei din Benghazi au dat-o in judecata pe Hillary Clinton

Parintii a doi cetateni americani, care si-au pierdut viata in atacul terorist asupra ambasadei SUA din Benghazi, au dat-o in judecata pe democrata Hillary Clinton pentru omor prin imprudenta si defaimare, transmite BBC.

Alegeri SUA: Balanta in cursa pentru Casa Alba se inclina in favoarea lui Hillary Clinton, potrivit ultimelor sondaje

Hillary continua trendul ascendent dupa conventia Partidului Democrat. Cu trei luni inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, ultimul sondaj o da castigatoare pe Hillary Clinton, care are.

Alegeri SUA. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.248 seconds )