Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alegeri SUA 2016. Apelul lui Trump la posesorii de arme de foc de a o opri pe Clinton pune pe jar America

Adevărul Adevărul,
Alegeri SUA 2016. Apelul lui Trump la posesorii de arme de foc de a o opri pe Clinton pune pe jar America

Candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a provocat un nou scandal, dupa ce a facut declaratii cu privire la pozitia contracandidatei sale democrate Hillary Clinton in problema armelor de foc considerate ca fiind de fapt un apel la violenta. continuă pe Adevărul

Alegeri SUA 2016. Donald Trump incearca sa-si revigoreze campania prin propuneri economice soc

Candidatul republican la alegerile prezidentiale din SUA, Donald Trump, devansat in sondaje de candidata democrata Hillary Clinton, a incercat sa-si revigoreze campania electorala propunand o serie de masuri soc in sectorul economic, un domeniu in care o considera vulnerabila pe rivala sa.

Alegeri SUA 2016. Trump a cheltuit de 11 ori mai putin decat Clinton pentru publicitatea electorala la posturile de televiziune

Candidatul republican Donald Trump, fost star de televiziune, a ales sa cheltuiasca de 11 ori mai putin pe publicitatea electorala televizata decat rivala sa democrata Hillary Clinton, preferand sa se concentreze pe promovarea online, relateaza NBC News.

Alegeri SUA 2016. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare, relateaza AFP, preluata de dhnet. be.

Alegeri SUA 2016. Trump, asteptat astazi la Detroit pentru a-si prezenta ideile economice

Candidatul republican la Casa Alba Donald Trump urmeaza sa-si prezinte luni ideile economice intr-un discurs la Detroit Economic Club. Unul dintre consilierii sai a dezvaluit agentiei de presa Reuters, sub rezerva anonimatului, cateva puncte ale programului sau economic.

Alegeri SUA 2016. INFOGRAFIE Cum se pierd procentele electorale in batalii colaterale. incoltit din toate partile, Trump vrea sa faca pace cu partidul sau

Dupa o saptamana plina de scandaluri, candidatul republican la Casa Alba, Donald Trump, a incercat in weekend sa puna capat conflictelor cu membrii de rang inalt ai partidului sau, in scopul de a-i atrage de partea sa si de a reduce din decalajul fata de contracandidata sa democrata Hillary Clinton. Campania excentricului miliardar newyorkez parcurge o perioada proasta, reflectata pe deplin de sondaje.

Alegeri SUA 2016. Lovituri sub centura in campania americana VIDEO

Republicanul Donald Trump duce o lupta stransa pentru sefia Biroului Oval cu rivala sa, democrata Hillary Clinton, magnatul din domeniul imobiliarelor neezitand sa recurga la atacuri murdare.

Alegeri SUA 2016: Parintii a doi cetateni americani ucisi in atacul asupra ambasadei din Benghazi au dat-o in judecata pe Hillary Clinton

Parintii a doi cetateni americani, care si-au pierdut viata in atacul terorist asupra ambasadei SUA din Benghazi, au dat-o in judecata pe democrata Hillary Clinton pentru omor prin imprudenta si defaimare, transmite BBC.

Alegeri SUA. Un disident republican a intrat in cursa prezidentiala pentru a bloca drumul lui Donald Trump

Republicanul Evan McMullin si-a anuntat luni candidatura la alegerile prezidentiale americane din luna noiembrie pentru a bloca drumul candidatului oficial al partidului, Donald Trump, care ramane contestat de o parte a taberei conservatoare.

VIDEO Alegeri SUA. Lovituri sub centura in campania americana

Republicanul Donald Trump duce o lupta stransa pentru sefia Biroului Oval cu rivala sa, democrata Hillary Clinton, magnatul din domeniul imobiliarelor neezitand sa recurga la atacuri murdare.

Alegeri SUA 2016. Zeci de oficiali republicani au semnat o scrisoare deschisa impotriva lui Trump: Ar fi un risc pentru securitatea nationala

Cincizeci de oficiali republicani care au ocupat functii in Guvernul american, multi in domeniul securitatii nationale, au semnat o scrisoare deschisa publicata luni dimineata prin care avertizeaza votantii ca alegerea lui Donald Trump ca presedinte la alegerile din noiembrie ar pune in pericol securitatea si bunastarea tarii, si ca afaceristul american nu prezinta calitatile necesare pentru functie, conform The New York Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )