Libnet.ro
UNICEF

13 Mai.

VIDEO Alerta terorista maxima in regiunea Bruxelles, din cauza unei amenintari precise si iminente. Metroul a fost inchis, populatia este sfatuita sa evite zonele aglomerate

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Alerta terorista maxima in regiunea Bruxelles, din cauza unei amenintari precise si iminente. Metroul a fost inchis, populatia este sfatuita sa evite zonele aglomerate

O alerta terorista de nivel maxim a fost declansata sambata in regiunea Bruxelles, unde autoritatile vorbesc despre o amenintare precisa si iminenta, scrie 7sur7. Metroul din Bruxelles a fost inchis, toate concertele, evenimentele publice si meciurile au fost anulate. Autoritatile au facut apel la populatie sa evite locurile aglometare, precum concerte, evenimente, gari, aeroporturi, transport in comun si centre comerciale. Numeroase locuri din Bruxelles sunt inchise. Printre ele centrele comerciale, celebrul Atomium, unul dintre simbolurile orasului si obiectiv turistic important, Parlamentarium, centrul pentru vizitatori al Parlamentului European, centrul sportiv si piscina Etterbeek, precum si cluburi de noapte. Fortele speciale ale Politiei belgiene au arestat 4 persoane care se aflau intr-un vehicul suspect in Piata Grand Sablon din Bruxelles, insa autoritatile nu au oferit mai multe detalii in acest caz. Sistemul de securitate de la sediul Comisiei Europene se afla si el in alerta din cauza amenintarii teroriste. In toate cladirile sunt instituite controale, doar angajatii Comisiei Europene au acces in cladirile Comisiei. Citeste si analiza Politico: Belgia - Un stat esuat. continuă pe Hotnews

Ridicarea la maxim a nivelului de alerta terorista la Bruxelles, legata de riscul unui atentat

ACTUALIZARE Belgia a ridicat la maxim nivelul sau de alerta terorista pentru capitala Bruxelles din cauza unui risc de atentat cu arme si explozibili in mai multe locuri, a declarat, astazi, premierul belgian Charles Michel, potrivit AFP. and Seful guvernului a invocat, intr-o conferinta de presa, riscul unui atentat comis de indivizi cu arme si explozibili in mai multe locuri din capitala pentru a justifica trecerea la nivelul 4, maxim, al alertei teroriste pentru toata regiunea, pentru aeroportul din Bruxelles, precum si la Vilvorde, o comuna din Flandra de unde au provenit mai multi tineri care s-au radicalizat, transmite Agerpres.

Belgia ridica alerta terorista pentru Bruxelles la nivelul maxim. Autoritatile vorbesc despre o amenintare iminenta

Belgia si-a ridicat la nivel maxim alerta terorista pentru capitala Bruxelles, autoritatile avertizand cu privire la o amenintare iminenta, la o saptamana de la atacurile din Paris.

Belgia ridica la nivel maxim alerta terorista pentru Bruxelles

Belgia a ridicat astazi la nivel maxim nivelul de alerta terorista pentru capitala sa, Bruxelles, a anuntat Centrul national de criza OCAM, referindu-se la o amenintare iminenta, potrivit AFP. Ca urmare a unei noi evaluari, Organizatia de coordonare pentru analiza amenintarii OCAM), care depinde de Ministerul de Interne, a declarat intr-un comunicat ca nivelul de alerta terorista a trecut la nivelul 4, foarte grav, pentru regiunea Bruxellesului. Nivelul 3 ramane valabil pentru restul tarii, a adaugat OCAM, transmite Agerpres.

UPDATE.VIDEO. Bruxelles-ul, nivel maxim de alerta terorista. Metroul, inchis. Oamenii sunt sfatuiti sa stea in case

Orasul Bruxelles este sub amenintare iminenta, iar Belgia a ridicat, sambata, la nivelul maxim alerta terorista, a anuntat Centrul national de criza OCAM.

Avertizare MAE, dupa cresterea nivelului de alerta terorista in Bruxelles

Ministerul de Externe a emis o avertizare de calatorie in Belgia, dupa ce autoritatile belgiene au crescut nivelul de alerta terorista in Bruxelles.

Bruxelles-ul, nivel maxim de alerta terorista

Orasul Bruxelles este sub amenintare iminenta, iar Belgia a ridicat, sambata, la nivelul maxim alerta terorista, a anuntat Centrul national de criza OCAM.

Suedia a ridicat nivelul de alerta terorista; un barbat care ar fi planuit un atentat pe teritoriul tarii a fost dat in urmarire generala

Autoritatile suedeze au crescut nivelul de alerta terorista la ridicat, dupa ce serviciile de informatii ar fi obtinut informatii solide despre un barbat neidentificat care ar planui atentate pe teritoriul tarii, relateaza Deutsche Welle.

Sylvia s-a imbolnavit din cauza kaizerului prajit si a altor prostii

Sylvia a decis sa fie mult mai atenta cu stilul ei alimentar dupa ce s-a imbolnavit din cauza alimentelor nesanatoase pe care le consuma, printre acestea numarandu-se si kaizerul prajit. Iata ce declara.

Fotbal: Derby-ul campionatului Greciei, anulat din cauza violentei

Derby-ul campionatului de Greciei, Panathinaikos - Olympiakos, programat sambata, a fost anulat din cauza scenelor violente care au avut loc pe stadion si in imprejurimi, suporterii aruncand cu torte, informeaza Reuters prelu .

Galatenii indura frigul in case din cauza birocratiei

Furnizarea caldurii in sistem centralizat la Galati a fost intarziata cu o saptamana din cauza lentoarei cu care isi fac treaba functionarii municipalitatii, dar si bugetarii de la regia locala de distributie si CET.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )