Libnet.ro
UNICEF

05:00

VIDEO Alternosfera, cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania, concerte in Brasov si Suceava

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Alternosfera, cea mai buna trupa de rock alternativ din Romania, concerte in Brasov si Suceava

Trupa Alternosfera din Republica Moldova va sustine in acest week-end concerte in Brasov si Suceava, dupa cum urmeaza: vineri, 21 februarie 2014, in Club Rockstadt din Brasov si sambata, 22 februarie, in Talcioc Cultural din Suceava. Recent, formatia a castigat titlul de Best Romanian Alternative Rock Band 2013. Concursul a fost organizat de catre Metalhead. ro, site-ul de rock Nr. 1 din Romania si s-a bazat pe votul publicului, motiv pentru care moldovenii de la Alternosfera au decis sa realizeze o serie de concerte pentru fanii din Romania. continuă pe Hotnews

JO Soci 2014: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob doua persoane, cea mai buna clasare a Romaniei

Echipajulmasculin alRomaniei la bob doua persoane a reusit, luni, cea mai buna clasare a Romaniei la Jocurile Olimpice, obtinand locul 17. Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati in.

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 la bob, echipaj de doua persoane

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun a obtinut un rezultat decent in concursul desfasurat luni la Soci. Cei doi au incheiat proba pe locul 17, care reprezinta cea mai buna clasare a unor romani la Olimpiada de Iarna de la Soci.

Cea mai buna clasare pentru Eva Tofalvi la Soci

Biatlonista Eva Tofalvi si-a imbunatatit, luni dupa-amiaza, cel mai bun rezultat obtinut la Jocurile Olimpice de la Soci.

Cea mai buna clasare a Romaniei la Soci: Locul 17 pentru echipajul masculin de bob.

Echipajul masculin de bob doua persoane format din Nicolae Istrate si Florin Craciun s-a clasat, luni, pe locul 17 in concursul olimpic, acesta fiind cel mai bun rezultat al reprezentantilor Romaniei la Jocurile Olimpice de la Soci, informeaza site-ul oficial al competitiei. Pana la acest rezultat, cele mai bune clasari ale romanilor la Soci au fost de doua ori locul 21 Eva Tofalvi la biatlon in probele de individual si start in bloc). Nicolae Istrate si Florin Craciun au fost cronometrati .

Studiu iPad Air: Cea mai buna tableta la ce conteaza

Apple, prin intermediul iPad Air, isi striveste concurenta cand vine vorba de cel mai important atu al unei tablete, autonomia. inca de la prima generatie de iPad era evident ca, inainte de orice, gigantul din Cupertino si-a facut o prioritate din bateria acestui produs. De atunci, au trecut cativa ani, iar producatorii de tablete cu Android nu au pierdut deloc timpul in a lansa concurenti seriosi pentru fiecare generatie a tabletei Apple. Din cate se pare insa, iPad Air isi [].

FOTO VIDEO Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea trofeu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala de tenis jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urca pe locul 9 in lume.

Cea mai buna veste din auto: Ford va produce la Craiova un nou model

Grupul american Ford va transfera de la Koln la Craiova, in 2017, o parte din productia modelului Fiesta, pentru a reduce costurile in contextul pierderilor masive inregistrate de operatiunile europene ale companiei dupa scaderea puternica a.

Cea mai buna saptamana din cariera lui Halep. Romanca, premiata de patronul echipei PSG, pentru titlul de la Doha

Simona Halep a bifat al saptelea turneu din cariera, dupa ce-a invins-o pe germanca Angelique Kerber la Doha. A fost a 10-a finala jucata de romanca, cea mai importanta, si a saptea consecutiva castigata. De luni va urcat pe 9 in lume.

VIDEO Simona Halep, cea mai frumoasa lovitura din finala castigata cu Angelique Kerber

Victoria reusita de Simona Halep in finala turneului major de la Doha asupra germancei Angelique Kerber nu a lasat nici o umbra de indoiala: doua seturi 6-2, 6-3), condimentate de patru breakuri. Romanca a dominat in mod evident jocul si si-a impus tactica agresiva, reusind cateva lovituri aplaudate la scena deschisa de spectatori. Site-ul WTA organizatorul circuitului feminin) a selectat desemnat dintre loviturile Simonei Halep drept cea mai frumoasa minge a meciului.

Cea mai GRAVA criza in cei 23 de ani de independenta. Exista temerea izbucnirii unui RAZBOI CIVIL in Ucraina

PROTESTEUCRAINA: Ucraina se confrunta incepand de marti cu cea mai grava criza in cei 23 de ani de independenta, ani marcati de o viata politica tensionata si de o revolutie portocalie, dar.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )