Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Atac armat intr-un liceu din Florida: un fost elev a ucis 17 persoane. Imagini din timpul atentatului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Atac armat intr-un liceu din Florida: un fost elev a ucis 17 persoane. Imagini din timpul atentatului

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins. continuă pe Adevărul

VIDEO 17 morti si cinci raniti in stare critica in urma unui atac armat asupra unui liceu din Florida

Cel putin 17 persoane au murit intr-un atac asupra unui liceu din Florida dupa ce un fost elev a deschis focul cu o arma automata. Acesta din urma a premeditat atacul, venind pregatit cu zeci de cartuse si o masca de gaze. Atacatorul a fost prins.

VIDEO SUA: 17 morti in urma unui atac armat la un liceu din Florida. Atacatorul are 19 ani si este un fost elev, exmatriculat din scoala

Un individ inarmat a deschis focul, miercuri, intr-un liceu din statul american Florida, ucigand mai multe persoane si ranind alte zeci, transmite Reuters. Atacatorul a fost arestat de politie dupa zeci de minute de cautari, timp in care sute de elevi au evacuat panicati cladirea scolii, in timp ce altii au ramas ascunsi in salile de clasa. UPDATE: 17 persoane au fost ucise in atac. Suspectul arestat este un fost elev al liceului, exmatriculat din motive disciplinare.

Atac armat la un liceu din Florida: Peste 20 de persoane ranite

Cel putin 20 de persoane au fost ranite dupa ce un individ inarmat a deschis focul miercuri intr-un liceu din statul american Florida, potrivit purtatoarei de cuvant a serifului din comitatul Broward,.

UPDATE VIDEO SUA: Atac armat la un liceu din Florida: mai multi morti, zeci de raniti. Un suspect a fost arestat

Fortele de ordine din statul american Florida interveneau miercuri pentru prinderea unui individ care a deschis focul intr-un liceu, ucigand cel putin o persoana, potrivit presei locale, care arata de asemenea imagini cu zeci de studenti fugind din scoala inconjurata de politie, relateaza Reuters. 20: Suspectul a fost arestat de politie, a anuntat biroul Serifului din comitatul Broward. 15: Senatorul democrat de Florida Bill Nelson a declarat la NBC News ca exista un numar de persoane decedate in atac, preluand informatiile de la un oficial al scolii.

UPDATE SUA: Atac armat la un liceu din Florida: cel putin un mort, zeci de raniti. Politia il cauta in continuare pe atacator

Fortele de ordine din statul american Florida interveneau miercuri pentru prinderea unui individ care a deschis focul intr-un liceu, ucigand cel putin o persoana, potrivit presei locale, care arata de asemenea imagini cu zeci de studenti fugind din scoala inconjurata de politie, relateaza Reuters.

Un mort si cel putin 20 de raniti intr-un atac armat dintr-un liceu din Florida. Atacatorul a fost prins

Politia din Parkland, Florida, a pornit o interventie intr-un liceu local dupa ce un barbat ar fi deschis focul, omorand cel putin o persoana si ranind alte 20, potrivit BBC.

Atac armat intr-un liceu din Florida. Atacatorul se afla inca in libertate

Politia din Parkland, Florida, au pornit o interventie intr-un liceu local dupa ce un barbat ar fi deschis focul, ranind cel putin 20 de persoane, potrivit BBC.

Panica la un liceu din Statele Unite: 17 persoane au fost ucise, iar alte zeci ranite

UPDATE: Bilantul atacului armat comis miercuri la un liceu din statul american Florida a ajuns la 17 morti, informeaza agentia Reuters. Autoritatile au mai anuntat ca atacatorul a fost identificat, fiind vorba.

Stare de ALERTA! Atac armat in urma cu putin timp! Bilantul victimelor (FOTO)

Autoritatile americane au anuntat ca intervin la un atac armat ce are loc in Fort Meade, statul Maryland, unde este localizat sediul Agentiei Nationale de Securitate NSA). Presa locala sustine ca mai multe.

Panica in Statele Unite: Cel putin 1 mort si 20 de raniti dupa un atac armat la o scoala din Florida

UPDATE: Cel putin o persoana a decedat si alte zeci sunt ranite, arata presa locala intr-un nou bilant. Atacatorul ar fi tot un elev. Sunt clipe de panica ingrozitoare in statul american Florida dupa ce.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )