Libnet.ro
UNICEF

23:00

VIDEO Atacul din Istanbul: Imagini cu momentul in care unul dintre kamikaze isi detoneaza vesta cu explozibili

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Atacul din Istanbul: Imagini cu momentul in care unul dintre kamikaze isi detoneaza vesta cu explozibili

O inregistrare video postata pe Twitter surprinde momentul in care unul dintre atacatori si-a detonat vesta cu explozibili. Inregistrarea nu are sunet si pare sa fi fost realizata de o camera de supraveghere, scrie The Guardian. In imagini se pot vedea mai intai zeci de persoane care merg prin aerport, iar dintr-o data incep sa alerge, distandu-se de o amenintare nevazuta de camera. Urmeaza o explozie puternica, care umple aerul cu fum si resturi de materiale. continuă pe Hotnews

Imagini cu momentul in care unul dintre teroristii din Istanbul este impuscat de catre politisti (VIDEO)

Pe internet au aparut imagini din timpul atentatului terorist de la Aeroportul Ataturk din Istanbul. in acestea pot fi observati oameni ce fug de un tip inarmat si cum acesta se prabuseste.

Recep Erdogan: Sper ca atacul din Istanbul sa fie un punct de cotitura pentru o lupta comuna impotriva terorismului

Presedintele Turciei, Recep Erdogan, a comandat violenta si si-a exprimat speranta ca atentul de marti va fi un punct de cotitura pentru a uni lumea in lupta impotriva terorismului.

Atentat sinucigas pe aeroportul Ataturk din Istanbul. Cel putin 28 de morti. Aeroportul a fost inchis. IMAGINI din aeroport

Cel putin doua explozii si mai multe focuri de arma au fost auzite la aeroportul Ataturk din Istanbul, informeaza presa din Turcia, care anunta ca aproximativ 10 persoane au murit si alte 40 au fost ranite.

Fost jucator al Stelei confundat cu un terorist pe aeroportul din Istanbul

Andrey Nazario, jucator care a imbracat tricoul echipei Steaua in 2007, a fost surprins de atentatul terorist care a provocat zeci de morti si sute de raniti pe aeroportul international din Istanbul.

Atac terorist in Istanbul! Imagini socante din momentul exploziei de pe aeroportul Ataturk, unde au fost inregistrate peste 150 de victime (VIDEO)

UPDATE: Un nou bilant oficial facut public arata ca cel putin 36 de persoane au murit, iar alte 147 au fost ranite in atentatul de pe cel mai mare aeroport din Istanbul. Un barbat s-a detonat pe terminalul.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti. Exploziile ar fi fost comise de gruparea SI

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

FOTO + VIDEO: Atentat pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, soldat cu 28 de morti si 60 de raniti. Fostul premier Victor Ponta, in zona atentatului. Peste 100 de romani, blocati in aeroport

Mai multe persoane au fost ranite, marti seara, pe Aeroportul Ataturk din Istanbul, unde au avut loc doua explozii, informeaza Ministerul Turc de Interne. Atacul ar fi fost produs de doi atentatori sinucigasi.

Lideri UE condamna in timpul summitului de la Bruxelles atacul din Istanbul

Sefi de stat si de guverne din UE care participa la Bruxelles la un summit pe tema plecarii Marii Britanii din Uniune condamna atacul de pe aeroportul Ataturk din Istanbul.

Ponta, in apropierea aeroportului Ataturk din Istanbul, la momentul atentatului. El urma sa ia un avion spre Bucuresti

Fostul premier Victor Ponta se afla in apropierea aeroportului Ataturk din Istanbul la momentul producerii atentatului. El urma sa se imbarce la bordul unui avion care trebuia sa decoleze la miezul noptii spre Bucuresti.

Atentat terorist pe aeroportul din Istanbul, soldat cu 36 de morti si 147 de raniti

ACTUALIZARE 08:34 Victor Ponta, despre atentatele din Istanbul: Eram in masina, la 10 minute de aeroport Fostul premier Victor Ponta a afirmat ca se afla la doar la 10 minute de intrarea in aeroport si ca a fost intors din drum. *ACTUALIZARE 08:22 MAE condamna atacul terorist de la aeroportul Ataturk din Istanbul -------- Doua explozii s-au produs, marti seara, pe aeroportul international Ataturk din Istanbul, fiind urmate de numeroase focuri de arma. Posturile de televiziune turce vorbesc despre un atentat sinucigas, soldat cu cel putin 36 de morti si 147 de raniti, potrivit agentiilor internationale de presa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )