Libnet.ro
UNICEF

18:00

Atac terorist in Istanbul! Imagini socante din momentul exploziei de pe aeroportul Ataturk, unde au fost inregistrate peste 150 de victime (VIDEO)

B1 B1,
Atac terorist in Istanbul! Imagini socante din momentul exploziei de pe aeroportul Ataturk, unde au fost inregistrate peste 150 de victime (VIDEO)

UPDATE: Un nou bilant oficial facut public arata ca cel putin 36 de persoane au murit, iar alte 147 au fost ranite in atentatul de pe cel mai mare aeroport din Istanbul. Un barbat s-a detonat pe terminalul. continuă pe B1

VIDEO Imagini socante. Momentul in care un terorist se arunca in aer pe aeroportul din Istanbul. Echipa de rugby Under 18 a Romaniei, escala pe Ataturk

Au aparut primele imagini ale atentatul de la Istanbul, soldat cu 40 de morti si peste 150 de raniti, surprinse de camerele de luat vederi ale aeroportului.

VIDEO Atacul din Istanbul: Imagini cu momentul in care unul dintre kamikaze isi detoneaza vesta cu explozibili

O inregistrare video postata pe Twitter surprinde momentul in care unul dintre atacatori si-a detonat vesta cu explozibili. Inregistrarea nu are sunet si pare sa fi fost realizata de o camera de supraveghere, scrie The Guardian. In imagini se pot vedea mai intai zeci de persoane care merg prin aerport, iar dintr-o data incep sa alerge, distandu-se de o amenintare nevazuta de camera. Urmeaza o explozie puternica, care umple aerul cu fum si resturi de materiale.

IMAGINI SOCANTE cu abuzurile la care sunt supuse animalele in abatoarele franceze (VIDEO)

O asociatie din Franta a dezvaluit abuzurile care sunt comise asupra animalelor de catre angajatii unor abatoare, informeaza Le Figaro. O serie de imagini, filmate cu camera ascunsa si facute publice de.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )