Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Australian Open: Simona Halep, calificare la pas in turul doi: Si-a facut incalzirea cu Lizette Cabrera

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Australian Open: Simona Halep, calificare la pas in turul doi: Si-a facut incalzirea cu Lizette Cabrera

Simona Halep a avut parte de un debut solid de Australian Open, numarul doi WTA avand nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera 140 WTA). Semifinalista la editia trecuta, Simona a cedat doar trei game-uri 6-2, 6-1), iar acum priveste cu incredere spre urmatoarea adversara: Ajla Tomljanovic 72 WTA). continuă pe Hotnews

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

Simona Halep, gest minunat din Australia. Mesajul pentru un roman lovit de o boala grava

Prezenta la Australian Open, Simona Halep a postat un mesaj important pe contul sau de socializare. Ce a transmis sportiva unui roman lovit de o boala grava. Ce mesaj a postat Simona Halep Simona Halep este cu siguranta una dintre cele mai apreciate sportive ale momentului. Are numerosi fani in intreaga lume si se bucura .

Rezultatele zilei: Ce favorite au parasit Australian Open inca din runda inaugurala

Romania are doua sportive in turul al doilea de la Austalian Open, Simona Halep si Sorana Cirstea castigandu-si meciurile disputate luni. Au existat si surprize, o fosta campioana de la Melbourne parasind prematur primul Grand Slam al anului.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

Halep, fara timp de pierdut: Simona e in turul II de la Australian Open si stim deja cu cine va juca

Ca sa castige un nou trofeu de Grand Slam, constanteanca are nevoie de sapte victorii, in urmatoarele doua saptamani. De aceea, trebuie sa-si dozeze efortul, fara a lungi, inutil, meciurile in care porneste, clar, cu prima sansa. Exact asta a facut, astazi, Simo, in turul I de la Australian Open.

Adversara Simonei Halep in turul II de la Australian Open are amintiri neplacute din duelurile directe. Romanca s-a impus in toate cele 3 meciuri pe care le-au jucat pana acum

Simona Halep, a doua tenismena a lumii,s-a calificat luni in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 69 mondial in tenisul feminin. Meciul va avea.

Victorie intr-o ora pentru Simona Halep. Start lansat pentru titlu la Australian Open

Debut in forta pentru Simona Halep la Australian Open.

S-a anuntat ora primului meci sustinut de Simona Halep la Australian Open

Simona Halep, finalista la Australian Open in 2018, debuteaza luni in primul Grand Slam al sezonului.

FOTO Simona Halep le-a aratat fanilor echipamentul Nike pe care-l va purta la Australian Open

Nu mai este mult timp si Simona Halep va debuta la Australian Open meciul cu Lizette Cabrera de luni va fi LiveText pe HotNews. ro). Ultima campioana de la Wimbledon le-a aratat fanilor echipamentul pus la dispozitie de Nike pentru Grand Slam-ul de la Melbourne.

Serena Williams si-a anuntat abandonul la Yarra Valley Classic, ultima competitie inainte de Australian Open. Ce efect ar putea avea vestea pentru Simona Halep

Vesti bune pentru Simona Halep. Sportiva noastra ar putea scapa de una dintre cele mai puternice adversare de pe traseul de la Australian Open. Serena Williams 39 de ani, 11 WTA)s-a retras de la Yarra Valley Cl.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )