Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Barack Obama condamna violentele din Egipt

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barack Obama condamna violentele din Egipt

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a declarat ca este impotriva actelor violente care au loc in Egipt si marturiseste canu poate exista niciun tip de cooperare cat timp persoane civile sunt omorate. continuă pe Adevărul

Barack Obama condamna violentele din Egipt si a anuntat anularea manevrelor militare comune cu Cairo

Presedintele american Barack Obama a denuntat, joi, violentele din Egipt, afirmand ca aceasta tara s-a angajat pe un drum periculos. Totodata, Obama a anuntat ca va anula manevrele militare comune.

Barack Obama denunta represiunea din Egipt si anuleaza manevrele militare comune

Presedintele american Barack Obama a denuntat joi represiunea manifestatiilor pro-Morsi din Egipt, care ar urma un drum periculos, si a anuntat anularea manevrelor militare comune cu armata egipteana, programate luna viitoare, scrie AFP.

Violentele din Egipt: Electrolux isi intrerupe provizoriu activitatea

Fabricantul suedez de electrocasnice Electrolux a anuntat ca si-a inchis provizoriu uzinele din Egipt, din cauza violentelor din aceasta tara, relateaza AFP, scrie Mediafax .

Violentele din Egipt fac victime printre jurnalisti. Un cameraman Sky News a fost impuscat MORTAL in inima

Un cameraman al postului TV Sky News, care in Egipt emite in limba araba, a fost ucis in timp ce filma confruntarile dintre fortele de securitate si manifestantii pro-Morsi din Cairo. Britanicul Michael Deane a.

Franta condamna actiunile de reprimare din Egipt si sesizeaza ONU

Franta a cerut miercuri incetarea imediata a actiunilor de reprimare din Egipt, sesizand ONU si principalii sai parteneri pentru adoptarea unei pozitii internationale, anunta ministrul francez de Externe,.

Spirala violentelor din Egipt: ultima sansa pentru o implicare a vestului

N ultimele zile, situatia din Egipt a alunecat pe o panta descendenta din ce in ce mai abrupta. Interventiile in forta ale armatei impotriva sustinatorilor fostului presedinte Mohamed Morsi au culminat miercuri cu o baie de sange, soldata cu peste 300 de victime. Violentele din aceste zile fac sa paleasca, prin amploarea lor, intens mediatizata revolutie din 2011 care a dus la caderea lui Hosni Mubarak, fiind vorba de cele mai grave tulburari de la razboiul din 1973 cu Israelul.

Barack Obama a intrat in concediu. Cum isi petrece vacanta presedintele SUA

Resedintele american Barack Obama a intrat duminica in concediu, hotarand sa se relaxeze impreuna cu sotia pe Insula Martha`s Vineyard, o destinatie traditionala a presedintilor americani. Deloc surprinzator, Obama si-a inceput concediul cu o partida de golf, alaturi de alti oficiali de la Casa Alba si de un bancher. Golful este sportul preferat al presedintelui american, insa norocul nu i-a stat alaturi si si-a inceput vacanta cu o infrangere.

intrunire de URGENTA a statelor membre ale Consiliului de Securitate al ONU, pe tema crizei din Egipt

Cele 15 state membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor organiza, joi dupa-amiaza, la New York consultari de urgenta cu usile inchise pe tema crizei din Egipt, informeaza AFP. Reuniunea, care va incepe la.

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate al ONU asupra situatiei din Egipt

Reuniune de urgenta a Consiliului de Securitate asupra situatiei din Egipt, relateaza AFP. Cele 15 tari membre ale Consiliului de Securitate al ONU vor organiza, joi dupa-amiaza, la New York consultari de.

Norvegia: Situatia din Egipt prezinta toate caracteristicile unei lovituri de stat

Seful diplomatiei norvegiene a apreciat, joi, ca situatia din Egipt prezinta toate caracteristicile unei lovituri de stat militare, relateaza AFP. Are toate caracteristicile unei lovituri de stat militare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )