Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Barbat prins de politistii din Capitala cu 50.000 de tigari de contrabanda

Adevărul Adevărul,
VIDEO Barbat prins de politistii din Capitala cu 50.000 de tigari de contrabanda

Un barbat care transporta cu un autoturism 50. 000 de tigari de contrabanda a fost prins in trafic, luni seara, de politistii din Capitala, el fiind dus la audieri. Marfa ar fi urmat sa fie comercializata in pietele din Capitala. continuă pe Adevărul

Dan Barna, despre protestul din Capitala: Membrii nostri vor fi acolo. Nu facem campanie.

Presedintele USR, Dan Barna, a transmis in legatura cu protestul de sambata din Capitala, ca membrii partidului vor fi prezenti la eveniment, dar nu vor face campanie electorala si nu vor strange semnaturi.

Barbat prins cu un cutit in Piata Victoriei. Politistii l-au retinut si i se va intocmi un dosar penal

Primele incidente la mitingul din centrul Capitalei. in apropierea Pietei Victoriei a fost descoperit un barbat care intentiona sa intre in perimentrul protestului cu un cutit. Arma a fost gasita in rucsacul un.

VIDEO Protestatarii care merg spre Piata Victoriei din Capitala au blocat un drum national din Buzau

Mai multi protestatari care au pornit din Iasi spre Capitala pentru a participa la mitingul din Piata Victoriei au facut un popas de cateva minute la intrarea pe podul de la Maracineni, pentru a bloca drumul european E85. Ei au traversat in mod repetat in dreptul unei treceri de pietoni.

VIDEO Botezul unui copil din Rusia s-a incheiat cu o plangere la Politie, dupa ce preotul a scufundat cu violenta bebelusul in cristelnita

Mama unui copil de un an a mers la politie dupa un botez la Biserica Marienburg din Gatchina, dupa ce bebelusul s-a ales cu mai multe leziuni si vanatai, potrivit Stirile ProTV Chisinau. Preotul a fost suspendat pentru un an de zile dupa ce o inregistrare video arata ca acesta scufunda cu violenta bebelusul in cristelnita.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )