Libnet.ro
UNICEF

12:01

VIDEO Blocul din Fieni, in care a avut loc explozia, ar putea sa nu mai fie locuit. Un expert va spune DA sau BA

Adevărul Adevărul,
VIDEO Blocul din Fieni, in care a avut loc explozia, ar putea sa nu mai fie locuit. Un expert va spune DA sau BA

Blocul din Fieni, in care a avut loc explozia ar putea sa fie demolat. Varianta este posibila, daca expert autorizat, care marti, va efectua expertiza oficiala a cladirii va spune ca locatarii sunt in pericol daca vor mai locui in ea. continuă pe Adevărul

VIDEO Sase noi cutremure au avut loc vineri in judetul Galati. Cel mai puternic a avut intensitatea de 3,8

Sase cutremure cu magnitudinea cuprinsa intre 2,8 si 3,8 pe scara Richter au avut loc vineri in judetul Galati, in zona localitatii Izvoarele, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Institutului National pentru Fizica Pamantului.

VIDEO: Cinci persoane, intre care un copil, ranite in urma unei EXPLOZII in Fieni.

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei exploii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, la ora transmtierii acestei stiri locatarii fiind evacuati, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor ISU Dambovita, explozia puternica produsa la etajul al treilea al unui bloc de locuinte din Fieni a fost urmata de incendiu, la fata locului fiind trimise trei autospeciale si o autoscara pentru interventie la .

Dambovita: Explozie puternica intr-un bloc din Fieni. Cinci persoane ranite, printre care un copil

Cinci persoane au fost ranite, printre care un copil, in urma unei explozii din localitatea Fieni, judetul Dambovita. Unul dintre raniti este in stare grava, relateaza reporterul B1 TV. Deflagratia a avut loc.

Sase noi cutremure au avut loc vineri in judetul Galati. Cel mai puternic a avut intensitatea de 3,8

Sase cutremure cu magnitudinea cuprinsa intre 2,8 si 3,8 pe scara Richter au avut loc vineri in judetul Galati, in zona localitatii Izvoarele, potrivit informatiilor disponibile pe site-ul Institutului National pentru Fizica Pamantului.

Un CUTREMUR a avut loc in aceasta dimineata in Oltenia

Un seism cu magnitudinea de 2,7 pe scara Richter a avut loc vineri in Oltenia, Gorj, la ora locala 9,41,informeaza Institutul National pentru Fizica Pamantului INFP). Cutremurul s-a produs la o adancime de 14.

O situatie asemanatoare celei din Galati a iNGROZIT Spania. 300 de cutremure in 30 de zile au avut loc in Delta Ebrului

O situatie asemanatoare cu cea de la Galati a ingrozit Spania, unde mai multe seisme au provocat neliniste in randul autoritatilor locale si locuitorilor din Delta Ebrului. Acestea au avut loc in.

FOTO FIENI: Ferestrele apartamentelor distruse de suflul exploziei vor fi schimbate pe banii primariei

Locatarilor din Fieni, care s-au ales cu apartamentele distruse in urma unei deflagratii puternice li s-a permis sa intre in bloc si sa repare ce se poate. Oamenii au inceput prima data cu usile, pentru a-si asigura proprietatile de hoti. Pe de alta parte Crucea Rosie, filiala Dambovita a ajuns in zona cu alimente si paturi pentru cei care au ramas pe drumuri.

Explozie intr-un bloc din Fieni: Cinci persoane, printre care si un copil, au fost ranite

Cinci persoane, intre care un copil, au fost ranite, iar doua apartamente au fost avariate, vineri dimineata, in urma unei explozii produse intr-un bloc din orasul dambovitean Fieni, scrie Mediafax.

Ce prevestesc zecile de cutremure ce au avut loc in Galati, la cativa kilometri de Republica Moldova

Din 23 septembrie, aparatele au inregistrat circa 60 de cutremure in apropiere de orasul Galati, din care 22 cu magnitudinea intre 2 si 4 pe scara Richter. in loc sa se opreasca, asa cum se asteptau seismologii, ieri au mai fost sase cutremure, anunta Click. ro.

VIDEO. Crin Antonescu: PNL se abtine de la votul din Senat care va decide ridicarea ...

Voi propune colegilor mei din PNL sa ne abtinem de la votul de azi, a declarat Crin Antonescu, luni dimineata. Liderul PNL se refera la votul care ar putea sa-i ridice imunitatea lui Varujan Vosganian. Crin Antonescu a facut aceasta declaratie inaintea sedintei USL. Eu voi propune colegilor mei din PNL cel putin sa ne abtinem de la votul de azi. Sa nu votam ca fiind simbolic intr-un conflict de interese. E vorba de un coleg de-al nostru, lasam restului Senatului decizia si in felul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )