Libnet.ro
UNICEF

16:45

VIDEO Care sunt cele mai bune baruri din lume

Adevărul Adevărul,
VIDEO Care sunt cele mai bune baruri din lume

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, anuntaCNN. continuă pe Adevărul

Care sunt cele mai bune baruri din lume? Clasamentul este condus de localuri din Londra, New York si Atena

Cele mai bune 50 de baruri din lume au fost anuntate pe 5 noiembrie la Londra, in cadrul unei ceremonii virtuale de premii, barul londonez Connaught ocupand locul 1, anunta CNN.

Becuri aprinse si martori de bord la Opel Astra H. Ce semnificatii au si care sunt cele mai grave avertizari

Opel Astra H este o masina compacta si practica pentru orice familie. Aceasta a fost conceputa de catre inginerii germani inca din anul 1991, in momentul de fata ea aflandu-se la a cincea generatie. A avut un succes international datorita fiabilitatii, confortului si mai ales economiei. in Marea Britanie, este cunoscuta sub numele de Vauxhall .

65279;Europa a raportat peste 12 milioane de cazuri de COVID-19. Care sunt cele mai afectate tari de pandemie

Europa a raportat peste 12 milioane de cazuri de COVID-19, dintre care aproape 300. 000 de decese, potrivit unui bilant realizat AFP pe baza datelor furnizate de autoritatile sanitare, citat de.

Cele mai bune mini-serii de pe HBO GO The Undoing plus alte 9 filme de neratat

Sezoanele celor mai bune seriale pot fi urmarite pe HBO GO. Sute de filme, dar si peste 4000 de episoade pot fi vizionate aici. Iata o lista cu 9 filme, pe langa care si Undoing, care se afla printre cele mai bune mini-serii de la HBO GO. Cele mai bune mini-serii de la HBO GO .

Cele mai bune meme cu alegerile din SUA

Cele patru zile in care Statele Unite au asteptat cu sufletul la gura aflarea numelui noului lor presedinte au dat nastere unor glume excelente, atat peste ocean, cat si in Romania.

Care sunt cele 3 surse de infectare cu COVID-19. Daca nu vom fi solidari si responsabili, o sa ajungem sa tratam oamenii in ambulanta, pentru ca nu mai avem unde sa-i punem

Medicul Cristian Oancea,managerul spitalului Victor Babes din Timisoara sustine ca exista trei surse de infectare cu coronavirus. Acestea sunttransportul in comun, petrecerile, mai ales ale.

Top 10 cele mai profitabile companii din Romania: unde ar fi bine sa te angajezi cat mai repede

Desi pandemia de coronavirus a lovit cat se poate de serios sectorul privat din Romania, indiferent de domeniu, se pare ca exista si exceptii. Este suficient sa arunci o privire pe top 10.

Cele mai bune promotii la electronice si electrocasnice de Black Friday: Oferta imbatabila ideall.ro

INTERVIU. Cum a contribuit studioul Ubisoft Bucuresti la realizarea lui Watch Dogs: Legion, una dintre cele mai mari lansari a sfarsitului de an

Watch Dogs: Legion este cel mai nou titlu din lumea jocurilor video made in Romania, si pentru a intelege mai multe despre cat de importanta a fost contributia studioului din Bucuresti la proaspat lansatul joc al celor de la Ubisoft, am stat de vorba cuLucian Istrate, Game Design Director in cadrul Ubisoft Bucuresti.

Gina Pistol, imaginea care a strans mii de like-uri. A primit cele mai frumoase mesaje

Gina Pistol traieste cele mai frumoase momente pentru o femeie. insarcinata in trimestrul al doilea, iubita lui Smiley a postat, pe Instagram, prima fotografie cu cea mica, iar internautii au ramas fara cuvinte. Imaginea emotionanta face furori in mediul online. Gina Pistol, prima imagine cu fetita De cand au anuntat ca urmeaza sa fie parinti, .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )