Libnet.ro
UNICEF

19:46

VIDEO Cele mai frumoase masini de epoca au defilat pe strazile Buzaului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cele mai frumoase masini de epoca au defilat pe strazile Buzaului

Zeci de masini de epoca aduse de proprietarii lor din toate colturile judetului au putut fi admirate buzoienii care au sfidat ploaia sambata in zona celui mai frecventat bulevard din Buzau. Printre cele mai admirate autovehicule s-au numarat celebrele Broscute, rafinatele Mercedes, MG dar si un Plymouth din anii 50. continuă pe Adevărul

VIDEO Cum se moare fara demnitate in filmele hollywoodiene: cele mai ridicole scene in care o gaina, un freesby si o minge devin arme letale

Scenele ce includ crime nu apartin neaparat genului horror, uneori ele reprezinta momente de comedie pura. De la cele mai odioase pana la cele mai absurde, publicatia Time a realizat o compilatie a mortilor din filmele hollywoodiene.

Cele mai mari minciuni din manualele de istorie comuniste. Ce am invatat gresit despre Ceausescu, Burebista, Stefan cel Mare si Casa Regala

Obsedat sa apara si sa ramana in istorie, Nicolae Ceausescu a folosit manualele drept un instrument de propaganda prin care a falsificat faptele si evenimentele. Partidul comunist si cel mai uibit fiu al poporului erau cele mai importante subiecte, in timp ce perioada monarhiei era omisa aproape in intregime. Adevarul. ro va prezinta o analiza in care profesori de istorie demonteaza minciunile si propaganda din manualele de istorie.

Cele mai bune vinuri din Romania concureaza la Timisoara

Cateva dintre cele mai de succes vinuri romanesti se vor putea mandri cu medalii obtinute la cel mai important concurs de specialitate organizat in tara. Un numar total de 100 de probe sunt analizate de oenologi de renume timp de doua zile, la Timisoara.

Proiecte de Cristian Mungiu si Catalin Mitulescu au obtinut cele mai mari finantari de la Centrul National al Cinematografiei

Proiectele de lungmetraj fictiune RMN regia: Cristian Mungiu si Cristian Movila) si Fata muntilor regia: Catalin Mitulescu) au obtinut cele mai mari finantari in urma concursului organizat de Centrul National al Cinematografiei, 4. 000 de lei, respectiv 2. 000 de lei, se arata pe site-ul institutiei.

Dolarul pierde lupta cu cele mai importante valute si ajunge la minimul ultimelor cinci luni

Dolarul a ajuns la minimul ultimelor cinci luni fata de un cos format din cele mai importante valute internationale, investitorii fiind interesati de active cu randamente mai ridicate, odata cu reducerea instabilitatii pietei, relateaza Bloomberg,.

FOTO Emotiile umane, capturate in cele mai puternice imagini realizate vreodata

O imagine face cat o mie de cuvinte, cel putin asa spune o expresie devenita cliseul modernitatii. Dar in cazul imaginilor de mai jos, cuvintele nu mai fac fata si nu pot reda emotia umana la adevarata ei intensitate.

Cele mai cautate manastire vasluiene

Ca in fiecare an, apropierea sarbatorilor pascale reprezinta motiv de pelerinaj la manastirile din judet. Mii de credinciosi sunt asteptati sa participe la slujbele religioase organizate in Saptamana Mare in lacasurile de cult. La fiecare manastire se fac pregatiri, iar cele care cazare credinciosilor veniti din alte judete au deja locurile ocupate.

FOTO: Cele mai cautate manastiri vasluiene: Pelerinajul credinciosilor

Ca in fiecare an, apropierea sarbatorilor pascale reprezinta motiv de pelerinaj la manastirile din judet. Mii de credinciosi sunt asteptati sa participe la slujbele religioase organizate in Saptamana Mare in lacasurile de cult. La fiecare manastire se fac pregatiri, iar cele care ofera cazare credinciosilor veniti din alte judete au deja locurile ocupate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )