Libnet.ro
UNICEF

13:45

VIDEO Cu cine merge PDL la alegerile europarlamentare. Surpriza de pe locul 5: liderul PDL Cluj, Daniel Buda, si nu Rares Niculescu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cu cine merge PDL la alegerile europarlamentare. Surpriza de pe locul 5: liderul PDL Cluj, Daniel Buda, si nu Rares Niculescu

PDL a depus dosarele candidatilor pentru alegerile europarlamentare la Biroul Electoral Central. Pe lista apare numele lui Daniel Buda, presedintele fialialei Cluj a PDL si nu cel al lui Rares Niculescu, europarlamentar. O surpriza de ultima ora. continuă pe Adevărul

PDL a depus lista pentru alegerile europarlamentare

PDL a depus duminica, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare, Monica Macovei precizand ca in mandatul care se incheie reprezentantii PDL in PE au muncit dublu fata.

Mircea Diaconu strange semnaturi pentru candidatura la alegerile europarlamentare

Mircea Diaconu are la dispozitie cinci zile pentru a strange semnaturile pentru candidatura ca independent la alegerile europarlamentare. Pentru cei care vor sa-l ajute, Mircea Diaconu a anuntat la Antena 3 ca.

Victor Ponta a dezvaluit care este scorul asumat de USD pentru alegerile europarlamentare

Liderul PSD, Victor Ponta, a afirmat in emisiunea Punctul de intalnire de la Antena 3 ca scorul asumat de USD pentru alegerile europarlamentare este de 35% din voturi. Scorul asumat de USD este de 35%, noi nu am.

Pavelescu deschide lista PNTCD pentru alegerile europarlamentare: Este cea mai decenta lista dintre toate partidele inscrise in competitie

Aurelian Pavelescu, presedintele PNTCD, va deschide lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, urmat de eurodeputatul Sebastian Bodu, relateaza Mediafax. Sedinta Comitetului national de.

Alianta PSD-UNPR-PC depune lista pentru alegerile europarlamentare

Alianta PSD-UNPR-PC depune, sambata, lista pentru alegerile europarlamentare, relateaza B1 TV. Stire in curs de actualizare.

Alianta PSD-UNPR-PC depune lista pentru alegerile europarlamentare. Ponta: Doua doamne se comporta ca doua tate europene, creatii la propriu si la figurat ale lui Basescu

Alianta PSD-UNPR-PC depune, sambata, lista pentru alegerile europarlamentare, relateaza B1 TV. Premierul Victor Ponta a promis, sambata, cu ocazia depunerii listei de candidati a PSD-UNPR-PC pentru.

PMP a cerul Guvernului sa infiinteze 400 sectii de votare in diaspora pentru alegerile europarlamentare

Partidul Miscarea Populara a cerut Guvernului sa infiinteze 400 de sectii de votare in diaspora pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, potrivit unui comunicat remis Mediafax. Teoretic, toti cetatenii.

Lista PDL la europarlamentare, deschisa de Theodor Stolojan.

PDL a depus duminica, la Biroul Electoral Central, lista de candidati pentru alegerile europarlamentare, Monica Macovei precizand ca in mandatul care se incheie reprezentantii PDL in PE au muncit dublu fata europarlamentarii PSD si PNL la un loc. Criteriul de baza care a stat la baza acestei liste este competenta, avem, sunt convins, cea mai buna lista de candidati pentru Parlamentul European, pe ea figurand oameni cu foarte multa experienta in PE care au dovedit acolo ca apara interesele .

Sebastian Bodu revine in PNTCD: Va candida din partea taranistilor la alegerile europarlamentare

Europarlamentarul PDL Sebastian Bodu a anuntat ca, dupa 20 de ani, revine in PNTCD si va candida din partea acestui partid la alegerile pentru PE din 25 mai, relateaza Mediafax. Accept astazi n. r. duminica).

Scandal in PSD Sector 1: Mai multi lideri cer retragerea sustinerii lui Catalin Ivan la alegerile europarlamentare (VIDEO)

In prag de alegeri pentru europarlamentare, in interiorul PSD izbucnesc scandalurile. in organizatia PSD Sector 1, nemultumirile sunt foarte mari la adresa liderului, Catalin Ivan. intr-o sedinta tensionata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )