Libnet.ro
UNICEF

21:30

VIDEO Cine sunt tinerii violoncelisti care au renuntat la rivalitate pentru a scrie istorie in muzica

Adevărul Adevărul,
VIDEO Cine sunt tinerii violoncelisti care au renuntat la rivalitate pentru a scrie istorie in muzica

Doi tineri violoncelisti de origine croata, Luka sulic si Stjepan Hauser, au fost o vreme rivali, dar de trei ani si-au unit fortele si au rupt barierele dintre diferitele genuri muzicale. Smells Like Teen Spirit, semnata de Nirvana, Californication, a baietilor de la Red Hot Chili Peppers, si Voodoo People, de la The Prodigy, sunt doar cateva dintre melodiile legendare care au fost recreate doar cu ajutorul violoncelelor. continuă pe Adevărul

Cine sunt figurile opozitiei din Ucraina

De aproape trei luni de zile, sute de mii de ucraineni protesteaza la Kiev si-n toata Ucraina impotriva presedintelui Yanukovici si fata de apropierea tarii de Rusia. Noaptea trecuta protestele au atins apogeul violentei cu cel putin 25 de oameni pierzandu-si viata. Intre sutele de mii de protestatari, liderii politici ai opozitiei au fost de multe ori in strada cot la cot cu manifestantii. In ianuarie, cand presedintele Ianukovici a oferit pozitia de premier si vice-premier liderilor opozitiei in speranta ca poate potoli furtuna, acestia au refuzat in uralele multimii. Cine sunt ei?.

VIDEO Tinerii violoncelisti care au fost rivali, dar si-au unit fortele pentru a reinventa hituri precum Voodoo People si Thunderstruck

Doi tineri violoncelisti de origine croata, Luka sulic si Stjepan Hauser, au fost o vreme rivali, dar de trei ani si-au unit fortele si au rupt barierele dintre diferitele genuri muzicale. Smells Like Tenn Spirit, semnata de Nirvana, Californication, a baietilor de la Red Hot Chili Peppers, si Voodoo People, de la The Prodigy, sunt doar cateva dintre melodiile legendare care au fost recreate doar cu ajutorul violoncelelor.

Cine sunt artistii din finala nationala Eurovision 2014.

Vizi Imre, Stefan Stan feat. Teddy K, Renee Santana, Paula si Ovi se numara printre artistii care vor interpreta cele 12 piese care s-au calificat pentru selectia nationala Eurovision 2014. In urma ascultarii celor 150 de melodii validate sa participe la selectia nationala Eurovision, juriul a stabilit un numar de 12 piese care sa concureze in finala din 1 martie. Stefan Stan feat. Teddy K, Naomy, Bere Gratis, Silvia Dumitrescu, Marcel Craciunescu, Anca Florescu, Vizi Imre, .

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )