Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Crin Antonescu: Daca propunerile PNL pentru Guvern nu sunt acceptate, ministrii liberali vor demisiona / Daca se schimba Guvernul, alegerile anticipate ar fi corecte

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Crin Antonescu: Daca propunerile PNL pentru Guvern nu sunt acceptate, ministrii liberali vor demisiona / Daca se schimba Guvernul, alegerile anticipate ar fi corecte

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de Pro TV, ca ministrii liberali isi vor da demisia din Executiv daca propunerile PNL in privinta Guvernului nu vor fi puse in practica pana luni, aratand ca inca spera sa nu se intample acest lucru. El a declarat de asemenea ca daca nu va mai fi Guvernul actual, atunci premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, iar cea mai corecta cale ar fi organizarea de alegeri anticipate, insa a admis ca un astfel de demers ar fi foarte greu de realizat din cauza contextului international complicat. Crin Antonescu va sustine duminica, la ora 20. 00, o conferinta de presa la sediul PNL. continuă pe Hotnews

Crin Antonescu: Daca propunerile PNL pentru Guvern nu sunt acceptate, ministrii liberali vor demisiona / Daca se schimba Guvernul, alegerile anticipate ar fi corecte

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat duminica, in emisiunea Dupa 20 de ani difuzata de Pro TV, ca ministrii liberali isi vor da demisia din Executiv daca propunerile PNL in privinta Guvernului nu vor fi puse in practica pana luni, aratand ca inca spera sa nu se intample acest lucru. El a declarat de asemenea ca daca nu va mai fi Guvernul actual, atunci premierul Victor Ponta ar trebui sa demisioneze, iar cea mai corecta cale ar fi organizarea de alegeri anticipate, insa a admis ca un astfel de demers ar fi foarte greu de realizat din cauza contextului international complicat. Crin Antonescu va sustine duminica, la ora 20. 00, o conferinta de presa la sediul PNL.

VIDEO Crin Antonescu: Romania va avea un guvern USL cu Iohannis vicepremier ori nu va mai avea un guvern USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca marti fie Romania va avea un guvern USL cu Klaus Iohannis vicepremier si ministru de Interne, fie nu va mai avea un guvern USL, ci va avea ce va carpi domnul Ponta.

Crin Antonescu: Ori vom avea un guvern USL, ori vom avea un guvern carpit de Victor Ponta

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, de la Palatul Parlamentului, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la.

VIDEO Crin Antonescu: Ponta poate sa se mentina la putere cel mult pana in toamna / Iohannis va fi, mai devreme sau mai tarziu, premier

Presedintele PNL, Crin Antonescu, i-a transmis duminica lui Victor Ponta ca este spre binele sau sa il accepte vicepremier pe Klaus Iohannis, in caz contrar el ar putea sa ramana premier cel mult pana in toamna. Antonescu a mai declarat ca primarul Sibiului, pe care foarte multi nu il vor acum vicepremier, va fi, mai devreme sau mai tarziu, premier.

Crin Antonescu: Romania va avea un guvern USL cu Iohannis vicepremier ori nu va mai avea un guvern USL

Presedintele PNL, Crin Antonescu, sustine ca marti fie Romania va avea un guvern USL cu Klaus Iohannis vicepremier si ministru de Interne, fie nu va mai avea un guvern USL, ci va avea ce va carpi domnul Ponta.

Antonescu: Daca Ponta nu accepta propunerile noastre, este posibil sa punem stop.

Crin Antonescu, a afirmat, duminica, la Deva, ca, daca propunerile partidului legate de ministri si vicepremier nu sunt acceptate, se poate ca PNL sa decida sa nu mai continue si sa spuna stop acum, informeaza Mediafax. Crin Antonescu a declarat, duminica, la Conferinta teritoriala a PNL Hunedoara, ca propunerile PNL care nu cer nimic in plus, ba mai fac ceva concesii, sunt gata. Citeste si: Antonescu: Klaus Iohannis ar putea fi prim-ministru in locul lui Ponta. Daca premierul nu ia o .

Crin Antonescu: Victor Ponta nu imi raspunde la telefon. Romania va avea ori un Guvern USL, ori Guvern carpit de premier (VIDEO)

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a explicat, sambata, ca sta la dispozitia lui Victor Ponta oricand pentru o discutie, dar ca acesta din urma nu raspunde la telefon. Oricand stau la dispozitia domnului.

Crin Antonescu: Vom convoca Delegatia Permanenta a PNL marti pentru a decide iesirea din Guvern

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat duminica seara ca optiunea premierului Victor Ponta este clara in privinta acceptarii propunerilor liberalilor. El a precizat ca o reuniune a Delegatiei Permanente .

Klaus Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca liderul PNL Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD. intrebat daca PNL este pregatit sa aiba candidat.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, s-a intalnit cu Crin Antonescu

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, s-a intalnit joi cu presedintele PNL Crin Antonescu ocazie cu care au discutat despre scena politica interna, situatia din Ucraina, precum si asupra modalitatilor de intarire a parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al PNL. Liderul liberal i-a transmis interlocutorului sau ca inca de la fondarea USL liberalii au fost un partener loial in Guvern si in Parlament, adaugand ca spera ca si celalalt partid important al coalitiei, PSD, sa doreasca in mod real pastrarea aliantei si sa respecte votul da legitimitate actualului Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )