Libnet.ro
UNICEF

07:45

Klaus Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD (VIDEO)

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca liderul PNL Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD. intrebat daca PNL este pregatit sa aiba candidat. continuă pe B1

Klaus Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat, joi, ca liderul PNL Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD. intrebat daca PNL este pregatit sa aiba candidat.

Iohannis: Crin Antonescu va fi presedintele Romaniei cu sau fara USL, cu sau fara USD

Dana Grecu a prezentat, in editia de joi a emisiunii La ordinea zilei, declaratia prim-vicepresedintelui PNL, Klaus Iohannis, care a afirmat, intr-o conferinta de presa, ca liberalul Crin Antonescu va fi.

Iohannis: Crin Antonescu are sanse foarte mari si va fi presedintele Romaniei, cu sau fara USL, cu sau fara USD

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, a declarat joi, la Sibiu, ca in opinia sa liderul PNL Crin Antonescu are sanse foarte mari sa devina presedintele Romaniei, indiferent daca va fi sau nu sprijinit de USL.

Crin Antonescu si Klaus Iohannis au primit un mandat de fermitate din partea PNL, la negocierile din cadrul USL

Presedintele PNL Crin Antonescu si prim-vicepresedintele Klaus Iohannis au primit un mandat de fermitate in ceea ce priveste respectarea cu strictete a protocolului USL, a anuntat, duminica seara,.

Crin Antonescu: Luni seara Romania va avea fie un guvern USL, fie un guvern USD/ Situatia e blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante. Oamenii fac pe dracu-n patru numai sa nu vina Iohannis la guvernare

Presedintele PNL Crin Antonescu a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, ca liberalii nu vor renunta la propunerile facute pentru functiile de ministri, intre acestea cea a lui Klaus Iohannis in fruntea Ministerului de Interne, si ca asteapta pana luni ca premierul Victor Ponta sa se decida daca Romania va avea un guvern USD sau un guvern USL. El a declarat ca situatia din guvern este blocata de ambitia stupida a dlui Ponta ca Iohannis sa fie ministru la Finante si a invocat faptul ca exista o teama ca Iohannis sa faca parte din guvern. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile.

Antonescu:Ponta a inventat tot felul de pretexte pentru a nu-l accepta pe Klaus Iohannis ca vicepremier. Ponta a format un Guvern USD

Presedintele PNL Crin Antonescu va sustine o conferinta de presa, dupa sedinta fulger de la Guvern. Liderul PNL va anunta rezultatele negocierilor cu presedintele PSD Victor Ponta.

Crin Antonescu: Afirmatia lui Basescu privind criza artificiala - pertinenta; vede ca Iohannis este cheia blocajului

Liderul PNL Crin Antonescu a calificat miercuri seara, la Digi24, drept pertinenta afirmatia presedintelui Traian Basescu privind existenta unei crize artificiale, punctand ca acesta a observat ca numirea lui Klaus Iohannis in Guvern este cheia blocajului.

UPDATE Victor Ponta: Vreau sa continuam cu USL. Sunt de acord cu Klaus Iohannis pe oricare din functiile PNL in care este propus / Crin Antonescu: Vrem sa continuam cu USL, cu conditia nu sa se transforme intr-un fel de PSD si asociatii

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca isi doreste ca Uniunea Social Liberala sa continue, afirmand ca cele patru partide din uniune sunt la egalitate. Referitor la Klaus Iohannis, premierul spune ca este de acord cu orice propunere pe care o fac liberalii in ministerele PNL. 55 Dupa intalnirea dintre liderii USL, Ponta a declarat ca insa nu s-a inteles cu Crin Antonescu referitor la o eventual restructurare a guvernului.

UPDATE Victor Ponta: Vreau sa continuam cu USL. Sunt de acord cu Klaus Iohannis pe oricare din functiile PNL in care este propus / Crin Antonescu: Vrem sa continuam cu USL, cu conditia nu sa se transforme intr-un fel de PSD si asociatii/ Ponta, dupa inta

Premierul Victor Ponta a declarat luni ca isi doreste ca Uniunea Social Liberala sa continue, afirmand ca cele patru partide din uniune sunt la egalitate. Referitor la Klaus Iohannis, premierul spune ca este de acord cu orice propunere pe care o fac liberalii in ministerele PNL. 55 Dupa intalnirea dintre liderii USL, Ponta a declarat ca insa nu s-a inteles cu Crin Antonescu referitor la o eventual restructurare a guvernului.

Criza in USL se prelungeste: Victor Ponta a preluat interimar ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, Crin Antonescu ar fi refuzat alte propuneri decat cele stabilite de PNL

Premierul Victor Ponta a preluat interimat ministerul Finantelor, iar Constantin Nita - ministerul Economiei, dupa demisiile inregistrate oficial ale ministrilor liberali Daniel Chitoiu si Andrei Gerea. Intr-un comunicat oficial al Guvernului se arata ca Ponta a avut o discutie cu Crin Antonescu, in care liderul liberal ar fi refuzat sa faca alte propuneri de ministri decit cele stabilite in forul conducator al PNL - respectiv Klaus Iohannis ministru la Interne si vicepremier.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )