Libnet.ro
UNICEF

21:30

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, s-a intalnit cu Crin Antonescu

Hotnews Hotnews,
 Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, s-a intalnit cu Crin Antonescu

Duane Butcher, insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, s-a intalnit joi cu presedintele PNL Crin Antonescu ocazie cu care au discutat despre scena politica interna, situatia din Ucraina, precum si asupra modalitatilor de intarire a parteneriatului strategic dintre Romania si Statele Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al PNL. Liderul liberal i-a transmis interlocutorului sau ca inca de la fondarea USL liberalii au fost un partener loial in Guvern si in Parlament, adaugand ca spera ca si celalalt partid important al coalitiei, PSD, sa doreasca in mod real pastrarea aliantei si sa respecte votul da legitimitate actualului Guvern. continuă pe Hotnews

UPDATE Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA, Duane Butcher, a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei Statelor Unite la Bucuresti, Duane Butcher, a fost miercuri la Guvern pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. Reprezentantii Ambasadei au declarat pentru HotNews. ro ca insarcinatul cu afaceri al SUA se intalneste in mod curent cu o serie de reprezentati ai Guvernului.

insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, a fost la Guvern pentru a discuta cu premierul Ponta

UPDATE 17:06 Vizita lui Butcher la Palatul Victoria s-a incheiat. Premierul Victor Ponta l-a primit, miercuri dupa-amiaza, la sediul Guvernului, pe insarcinatul cu afaceri al SUA,Duane Butcher,.

insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, se afla la Guvern pentru a discuta cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta l-a primit, miercuri dupa-amiaza, la sediul Guvernului, pe insarcinatul cu afaceri al SUA,Duane Butcher, informeazaB1 TV. Discutia cu premierul Ponta are loc in contextul.

Ambasada SUA dezvaluie motivele discutiilor cu Ponta si Antonescu.

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA s-a intalnit cu mai multi demnitari romani in ultimele zile pentru a discuta despre evolutiile legislative din Romania, despre statul de drept, cooperarea economica si Parteneriatul Strategic, informeaza Mediafax. Insarcinatul cu afaceri al SUA, Duane Butcher, si diplomati din cadrul Ambasadei s-au intalnit cu o serie ampla de demnitari romani in contextul evolutiilor politice accelerate din Romania si din regiune, a precizat Ambasada americana la .

Ponta are o intalnire cu insarcinatul cu afaceri al SUA.

Insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, a venit la Guvern pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. In luna decembrie 2012, dupa ce ambasadorul american Mark Gitenstein si-a incheiat mandatul in Romania, Duane Butcher, adjunctul sefului misiunii diplomatice a SUA, a devenit Insarcinatul cu afaceri al misiunii diplomatice a SUA. El ocupa aceasta functie pana la sosirea noului ambasador al SUA in Romania. Discutia cu premierul Ponta are loc in contextul .

insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, la Guvern, pentru o discutie cu Victor Ponta

Insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, a venit la Guvern pentru o discutie cu premierul Victor Ponta, informeaza Mediafax. in luna decembrie 2012, dupa ce ambasadorul.

insarcinatul cu afaceri al SUA a venit la Guvern pentru o discutie cu Ponta

Insarcinatul cu afaceri al SUA in Romania, Duane Butcher, a venit la Guvern pentru o discutie cu premierul Victor Ponta.

Reactia ambasadei SUA dupa ce deputatii au respins ridicarea imunitatii lui Vlad Cosma

Ambasada SUA a precizat, marti, raspunzand unei intrebari Mediafax privind decizia de neridicare a imunitatii deputatului Vlad Cosma, ca nu comenteaza anchete in desfasurare, dar a subliniat ca toti demnitarii trebuie sa respecte cele mai inalte.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )